Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. bazar pro kočku v Klatovech 18. 5. 2019

12. 4. 2019

18. 05. 2019 se v Klatovské Sokolovně můžete těšit na již 6. bazar pro kočku, který jako vždy pořádá Šance pro kočku z.s. ve spolupráci s partnery :
Město Klatovy
Městské kulturní středisko Klatovy
Klatovský deník
Film Pro

...

Moc děkujeme všem, kteří nám na tyto bazárky vozí spousty věcí, všem kteří naše kočičky přijdou podpořit nákupem a samozřejmě všem hodným lidičkám ochotným pomoci.

Bazárek se neudělá sám od sebe, takže moc poprosíme všechny kteří mají chuť pomoci dobré věci, dejte nám vědět a pojďte s námi do toho.

Jak můžete pomoci, nebo co je třeba?
PROPAGACE
Před bazárkem samotným nejvíce pomůže pomoc s propagací, tzn. tisk a šíření letáčků a informace o tom kde, kdy a proč se bazárek koná.
Pokud máte možnost plakátek vyvěsit, nebo víte o místě kde by ho mohli a dovolili vyvěsit (třeba obchod v místě vašeho bydliště, Obecní úřad...) dejte nám prosím vědět, budeme za tuto možnost vděční. Pokud by jste chtěli pomoci třeba roznosem malých letáčků do schránek u Vás v obci, rádi Vám letáčky dodáme...

Letáčky k tisku ZDE: bazar jaro 2019.pdf

6. bazar pro kočky bez domova

Jak dále lze pomoci:
PŘEVOZ VĚCÍ + VYBALOVÁNÍ
Těsně před bazákem, to znamená pátek 17. 05. 2019 můžete pomoci převozem věcí z útulku v Sušici do Klatovské sokolovny.
Věci se budou převážet cca mezi 17- 18 h.00 h / ještě upřesníme po dohodě všech, kteří mohou pomoci s autem a sokolovnou / a vyrovnávat budeme tentokrát jako vždy na Klatovský bazárek - v noci - dokud nebude vše hotovo a to může být také až ráno, čím víc nás bude, tím dříve bude hotovo a možná stihneme i hodinku spánku...
Fyzicky zdatné poprosíme o pomoc s přenesením stolů, nosí se z patra dolů.

POMOC NA BAZÁRKU + BALENÍ A ODVOZ NEPRODANÝCH VĚCÍ
Dále se bude hodit pomoc na bazárku samotném 18.05 a po jeho skončení, opět balení věcí a převoz neprodaných věcí zpět do útulku.
/ ale třeba pro dobro kočiček vykoupíte úplně všechno.../

Pokud ještě pochybujete a naše kočičky nebo nás neznáte, přijďte se podívat, komu je tato pomoc určena, po předchozí dohodě není problém je navštívit v současné době jen odpoledne od 15 h po předchozí telefonické dohodě minimálně den předem.

Pište do emailu: sanceprokocku@email.cz nebo volejte 731 241 782.

Moc děkujeme za jakoukoli pomoc, kočiček je u nás stále hodně a vysoké jsou i náklady.
Proto jsme vděčni za jakoukoli pomoc.
Děkujeme a prosíme i za sdílení . Bez Vás to opravdu nejde.

A samozřejmě co nejsrdečněji Vás všechny zveme do Sokolovny. Věciček je spousta, tak si určitě něco hezkého vyberete a uděláte tím dobrý skutek!!!

 

Na obrázku může být: text