Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bazárek v Klatovech úspěšně skončil :)

19. 5. 2019

Klatovský bazárek ve prospěch kočiček Šance pro kočku skončil včera večer, kočičky jste podpořili částkou 27.150 Kč, děkujeme Vám všem, jste prostě nejlepší.
Děkujeme za návštěvu a podporu podnájemníkům původně našich kočiček a virtuálním rodičům . Dohled nad bazárkem převzaly původně naše, dnes šťastně zabydlené kočičky Betynka a Fíbí, moc děkujeme za nejmilejší návštěvu, jakou jste byly.
Kočičky posílají děkovné zavrnění pomocníčkům - Miluška Sedláčková, Romča Mathausová,... Lenka Mathausová, Tomáš Mathaus, Eva Desenská, Radka MÍšková, Miloslav Míšek, p. Křenová, Terka Há, Petra Hejlová, Jitka Pišková, Vladimíra Kartáková, Eliška Smíšek Hellusová, p. Martina, Lenka Supová a všechny dámy které díky ní přišly pomoci, Vítek Novotný s kolegou, Andrlíkovi - velké díky Vám všem.
Děkujeme všem partnerům,. Klatovským kočkám, p. Heleně Šperlové NEJVĚTŠÍ DÍKY VŠEM NAKUPUJÍCÍM A TĚM KTEŘÍ VĚCI DAROVALI.
Děkujeme za hromadu dárků. které jste kočičkám přinesli, za podporu těm kteří si nic nekoupili a přispěli, nebo nakoupili a ještě navíc přispěli, p. Hellusové za příspěvek pro kocourka z Turnerovy Chaty.
Celý výtěžek jako vždy použijeme na krmení a stelivo pro kočičky v útulku, na náročnější diety,. maso pro marody, podložky pro ochrnutou Sašenku a na vše co je třeba a penízky na to nestačí.
Poděkování posluze v útulku během mé nepřítomnosti, - Anně Špačkové a Liborovi Špačkovi.
Díky Vám všem za pomoc těm kteří jsou nám nejmilejší a samotní si pomoci nemohou.

 

Na obrázku může být: stůl a uvnitř

 

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé, stůl a uvnitř

 

Není k dispozici žádný popis fotky.

 

Není k dispozici žádný popis fotky.