Jdi na obsah Jdi na menu
 


JARNÍ BAZÁREK ŠANCE PRO KOČKU Z.S. 21.03.2020 V KLATOVECH JE ZRUŠEN

12. 3. 2020

JARNÍ BAZÁREK ŠANCE PRO KOČKU Z.S. 21.03.2020 V KLATOVECH JE ZRUŠEN
Všem našim podporovatelům a přátelům musíme, ač je nám to líto oznámit, že náš jarní bazárek v Klatovech termínu 21.03.2020 je zrušen a přesouvá se na neurčito. Důvodem je pochopitelně vyhlášení nouzového stavu.
Zrušení akce, je pro nás, stejně jako pro ostatní spolky, které mají v péči větší počty koček, skoro fatální.
Výtěžky z bazárků bohužel netvoří finanční rezervu na horší časy, ani nejsou na přilepšení kočičkám v naší péči. Máme v péči průměrně 100 a víc kočiček, aktuálně 98 . Krmení, veterina , stelivo a provozní náklady jsou astronomické. Takže 4 bazárky, které ročně pořádáme, nám pomáhají doplatit otevřené faktury, na které nám prostě finance nezbývají.
Nepatříme k těm, kteří prosí o pomoc, i když bychom ji více než potřebovali. V současné chvíli nemáme jinou možnost, než poprosit Vás, kteří nám pomáháte a chtěli jste kočičkám přispět nákupem na bazárku nebo velikonočních trzích, kterých se opatření bude nejspíše také týkat, o pomoc převodem jakékoli částky na transparentní účet 2000952043 / 2010 s poznámkou bazárek . Pomůže nám doslova každá koruna a budeme za každou pomoc našim kočičkám víc než vděčni.
Děkujeme za pochopení