Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podrobná reportáž z podzimního bazárku 2019 v Sušici

30. 9. 2019

Minulý týden jste nás mohli navštívit na našem podzimním bazaru v Sušické sokolovně a nákupem podpořit kočičky které čekají na svůj domov v útulku Šance pro kočku z.s., nebo ty které kvůli své povaze či zdravotnímu handicapu jsou v útulku na stálo.
Bazárek od bazárku dokazujete jak jste úžasní a že Vám osud opuštěných sametových tlapek není lhostejný. Moc nás těší vídat stejné i nové tváře, které na žádné z našich akcí nechybí, podnájemníky našich kočiček, nakupující ze Sušice, Plzeňska, Prahy a Německa, vše úžasná spousta lidiček podporujících naši činost a hlavně naše kočičky. Protože se během roku setkáváme se spoustou agrese vůči kočičkám i nám, je vaše podpora rajský balzám na duši, tisíckrát rozbitou na střepy tím, co lidé také dokáží.. Děkujeme Vám všem, díky Vám můžeme pokračovat dál, protože nám k tomu krom nezbytných financí, dáváte sílu, která tolik v každodenní péči o kočičky chybí a bere ji kromě jiného zloba a zášť některých lidí..
Díky všem dárcům, kteří nás po celý rok zásobují věcmi k prodeji a všem nakupujícím se podařilo opět vydělat rekordní úžasnou částku 82.142,- Kč.
Zvláštní poděkování zaslouží p Patrik Dufek, který přesvědčil své spolupracovníky k pomoci kočičkám bez domova a na výsledku měli významný podíl. Kočičky již všem poděkovaly osobně při milé návštěvě kterou nás poctili.
Děkujeme za předání sbírky 500 Kč Soukromému muzeu šumavských minerálů ve Velharticích
Velké poděkování si zaslouží všichni dobrovolníci, bez kterých by příprava bazaru a následný nedělní úklid nebyl možný. Děkujeme za sběr věcí paní Libušce Janouškové, Romaně a Lence Mathausovým za ocenění veškerých oděvů. Bez dopravy by to nešlo takže děkujeme moc řidičům - Tomáš Mathaus, p. Karel Tittl, p. Hanka Poláková, p. Miluška Sedláčková. Neúnavná parta na vyrovnávání, balení a pomoc na bazárku samotném - p. Romana Mathausová, Hanka Poláková, Jana Klečková, Šárka Sedláčková, Miluška Sedláčková, p. Hanka Veselá, p. Věrka Loffelmannová, p. Eva Desenská. Děkuji za pomoc u kočiček po celé tři dny - LIbor Špaček a Anna Špačková.
Bazárek posloužil i čtyřem kočkám nezodpovědného majitele, díky lidem kterým nebylo jedno že jeho 4 kočky mají 3 x ročně všechny najednou 4-5 koťat,která se vždy záhadně ztratí, jsme po dohodě kočičky nechali vykastrovat, spočítat si kolik koťat ročně to bylo a do budoucna již nebudou topeni a hůř, jsou jednoduché počty. I všímat si chování lidí v okolí a upozornit na něj, aby se již víc nedělo je velká pomoc.

V neposlední řadě posíláme velké díky zaměstnancům sokolovny za přípravu prostor, následný úklid a vstřícnost a řediteli sušického kulturního centra panu Sedleckému za možnost naše bazary pořádat, Městské policii Sušice za zajištění parkovacích míst, Sušickému infocentru a p. Heleně Šperlové za neskutečnou pomoc s propagací, mediálním partnerům zvláště Klatovskému deníku a televizi Film Pro za stálou pomoc a podporu.
Díky Vám všem, kdo nás nestihl, má možnost ještě 19.10.2019 v Klatovech, nebo se uvidíme zase na jaře, kdy slavíme 20 let fungování našeho útulku a už se na Vás moc těšíme. .
Na fotky nebylo kdy protože Vás byla stále velká spousta a nás málo, takže jen odkaz na skvělou fotoreportáž Klatovského deníku

a fotky těch, kterým jste pomohli a pomáháte.
Speciální poděkování za útrapy zaslouží ambassador celé akce vrchní inspektor Venoušek, kocourek který oslavil své 5. narozeniny ve svém domově a na našich akcích prostě nemůže chybět.

Za všechny děkují Chicco, Jolanka, Mareček

Na obrázku může být: kočka