Jdi na obsah Jdi na menu
 


Report ze 7. Charitativního bazaru v Klatovech

21. 10. 2019

7. Charitativní bazárek skončil a jako vždy jste dokázali, že jste všichni jeden perfektní team lidí se srdcem na správném místě, lidí kteří pomohli 100 opuštěných koček bez domova.
Je jedno, zda jde o dárce věcí, dobrovolníky, kteří je přeberou a ocení, dopravce, lidi kteří pomohou s propagací, sběrné místo. lidičky na pomoc s balením a vyrovnáváním nebo nakupující. Všichni máte stejný podíl na výsledku a všem patří obrovský dík.
Jak je poslední dobou zvykem, bazárkům předchází potíže, které se však nakonec podaří vyřešit a výsledek je sladkou tečkou, za stres provázející období před bazárkem.
Jediní kdo jsou v klidu, jsou ti kterým je bazárek určen, zřejmě skálopevně přesvědčeni, že to lidí vyřeší a netřeba se vzrušovat, tedy kočičky samotné, které sladce spinkají a nenechají se vyvést z rovnováhy.
Rozkopaná silnice před porodnicí a na nádvoří nevěstila nic dobrého, nakonec silnice zasypána byla, ale už nebylo možné stihnout zasypat a zprůjezdnit vjezd. Děkujeme majiteli objektu p.Šmrhovi za sjednání pomoci dvou pracovníků na vynošení krabic a pytlů na nádvoří a samozřejmě oběma pánům.
Dodávka jako tradičně před bazárkem stávkovala, pod pohrůžkou ,,hrubého násilí,, 100 majitelů sametových tlapek ji pracovníci servisu předali funkční v pátek ráno, tedy těsně před bazárkem.
Sobotní návrat byl podstatně dobrodružnější, jednak už byla tma a přejíždět provizorně překlenutý překop cesty není úplně to pravé, ale vše dobře dopadlo a tentokrát dopravci zaslouží veliké díky a palec nahoru.
Hned od sobotního rána jste začali plnit sokolovnu a my všem ještě jednou moc děkujeme.
Moc milou návštěvou byla rodina Márova, která nám tradičně na bazárek přinesla ukázat původně naše kočičky Fíbí / dnes Kuličku / a Betynku. Fíbí je velká suverénka, Betynka není z návštěv právě nadšena, ale máme radost, když víme, že se obě mají dobře.
Děkujeme všem kteří ještě na bazárek přinesli spoustu věcí, na prodej, aby pomohli kočičkám.
Speciální poděkování zaslouží mediální partneři - Město Klatovy, Klatovské kočky, Městské kulturní středisko Klatovy, Klatovský deník a televize Film Pro.
Děkujeme Sokolu Klatovy za možnost bazárky pořádat.
Kočičky moc děkují všem dobrovolníkům a těmi jsou - Eva Desenská, Tomáš Mathaus, Romana Mathausová, Lenka Mathausová, Miluška Sedláčková, Táňa Vlčková, Anna Márová se synovcem, Vítek Novotný s pomocníkem, Lenka Supová a Rézinka, p.Alena Křenová, Hanka Poláková, Libuška Janoušková, Jitka Pišková, Vladimíra Kartáková, Eliška Helussová a p. Hellus, Anna Špačková a Libor Špaček, Tereza Hávová, Helena Šperlová.
Díky Vám všem se na bazárku za jediný den vydělalo 27. 575 Kč jste prostě báječná parta lidí a je moc příjemné vědět, že máme kolem sebe lidi jako jste Vy. Děkujeme
Kočičky všem posílají děkovné zavrnění a na jaře se zase uvidíme.

 

Není k dispozici žádný popis fotky.

 

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sedící lidé a uvnitř

 

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sedící lidé, stojící lidé, stůl, uvnitř a jídlo

 

Na obrázku může být: sedící lidé, boty, stůl a uvnitř