Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. letní aukce pro Bellinku na operaci

12. 7. 2016
Aukce bude ukončena 15.7. ve 22:00.

Bellinka aukce  ZDE.

bellinka1.jpgTuto aukci chceme věnovat převážně kočičce Bellince kterou čeká operace vykloubené
kyčle dle RTG jde o starší zranění a bolestivý stav při chůzi. Bellinka je po kastraci a kdyby ji nepodstoupila, měla by v tuto chvíli 5 koťátek. Navíc žila v místě kde je velký provoz aut a se svým zraněním by nemusela dopadnout dobře. Je to tak úžasná kočička že je dobře že je u nás, protože určitě rychle najde své lidi a domov.


Nejvíc informací o Bellince má určitě její příznivkyně a osůbka díky které je Bellinka u nás Eva
použijeme tedy převážně její popis kočičky, protože ji zná nejdéle.

Je milounká, mazlivá a miluje děti, chodila za nimi na zahradu do školky. Zjišťovala jsem, jestli někomu patří, ale okolí tvrdí, že je to potulka. Objevila se až zjara, snad ještě nevhodný vánoční dárek? Kdo ví. Původně jsem myslela, že má domov a jenom chodí za dětmi, jako to dělal vloni mourovatý Martínek, když měl svoji holčičku ve škole. Občas ji někdo nakrmil, není zbědovaná, místní děti jí prý udělaly kotec venku. Už jednou měla koťata, která nepřežila, tady se zprávy různí, někdo říká, že jí děcka nějak blbě tahala a narodila se mrtvá, další, že snad je měla a nepřežila, nevím. A můžu se jen dohadovat, jak přišla k vykloubené nožičce, zda auto či kopnutí. Naše děti z mateřinky mi včera pomáhaly při odchytu, byly trochu vyplašené, když jsem jejich kmošku zavřela do přepravky, ale vysvětlila jsem jim, že kočička potřebuje k doktoru kvůli bolavé noze, tak to vzaly Ony by jí neublížily, měly zakázáno jí tahat a naučily se to, jenom hladit a nabídnout pamlsek, ale za ty ostatní a nejen malé nemohu ručit.

Dodala bych že je to opravdu mimořádně hodná mazlivá trpělivá kočička, nikdy nevytáhne drápky a zdá se, že si adoptovala ,,malou,, Karličku ze Srní, pořád za ní chodí, olizuje hlavičku a snaží se ji trošku vyprovokovat k dovádění.

Bellinka si zaslouží aby mohla žít plnohodnotným životem bez bolestí a my moc děkujeme všem, kteří nám pomohou, aby tomu tak bylo. Samozřejmě je aukce jako vždy věnována i všem ostatním 93 kočičkám v péči Šance pro kočku z.s.
 
bellinka2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

bellinka3.jpg