Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. aukce pro všechny naše svěřence

12. 8. 2016


6. aukce začíná 7. 8. 2016 a končí v pátek 19. 8. 2016 ve 20.00h.

Vstup do aukce ZDE


6. aukce je věnována všem 120 kočičkám, které má Šance pro kočku z.s. v péči.
Letošní rok předčil všechny předešlé, neustále zvoní telefony s nálezem koček či koťat. Co k tomu říci kastrovat, kastrovat kastrovat………
A to máme před sebou konec prázdnin, kdy to u nás bývá zpravidla nejhorší....
Letos jsme začali jsme řešit problémové lokality, ale jak se zdá, tak to zdaleka nestačí, budeme tedy hledat další způsoby, lidi a další možnosti financování kastračního programu. Na odchyty jsme dvě a to je žalostně málo. Neděláme si iluze, víme, že je to na léta a pak snad bude lépe….
V tuto chvíli jsou největší problém náklady na všechny kočky v naší péči, koťata samozřejmě stojí krom velké spousty času, velkou spoustu peněz a koťat je tady 48.
Nejsme na tom hůř než ostatní, je to prostě to nejvíc zatěžující období, se kterým se potýká každý útulek.
Proto je 6. aukce věnována všem našim tlapičkám. Je malinko jiná, je v ní spousta kočičích balíčků, které samozřejmě můžete dražit pro vaši kočičku, ale také pro některou konkrétní naši, nebo všeobecně pro kočičky v naší péči. To vše u příležitosti mezinárodního dne koček jako dárek k jejich svátku. Nepřijdete ani o věcičky pro Vás, to je jasné.
Mezinárodní den koček s datem 8. srpna je v kalendáři od roku 2002 a vyhlásil ho Mezinárodní fond ochrany zvířat (International Fund for Animal Welfare, IFAW) a další organizace bojující za práva zvířat. Slaví se celosvětově a jeho cílem je zdůraznit význam koček v životě lidí.
Poprosíme o pomoc se zvládnutím těžké situace, ve které jsme, aby naše zlatíčka tuto zátěž nepocítila. Ony už si tím špatným prošly a teď mají právo jen na to nejlepší.
Děkujeme za pomoc, kterou je i sdílení aukce a zvaní přátel. Když nemůžete pomoci Vy, třeba zrovna může někdo kolem Vás.
Všechny Vás u naší aukce vítáme a přejeme příjemné dražení.