Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. žíkovská aukce k Mezinárodnímu dni zvířat

10. 9. 2016

4.10.1226 zemřel františkánský mnich Sv. František z Assisi, který pečoval o opuštěná, nemocná a týraná zvířata, a právě proto se na tento den stanovil Mezinárodní den zvířat. Každý páníček by si měl uvědomit péči o svého mazlíčka jako je například strava a pohyb a hlavně by měl vést k zamyšlení, zda-li si zvíře vůbec máme pořídit a můžeme mu věnovat dostatek času a péče, aby se útulky neplnily opuštěnými zvířátky. 

 

Milí přátelé, prohlédněte prosím novou aukci pro žikovské kožíšky, kterých je v útulku díky tomu, že někteří lidé se chovají ke zvířátkům jako nezodpovědné zrůdy(omlouvám se za tuto definici, ale jinak to vyjádřit nejde) 130. Předem moc děkujeme za nákup i za sdílení a šíření informace mezi přáteli.

VSTUP DO AUKCE ZDE 


Předem moc děkujeme za účast, sdílení a pozvání dalších přátel! Všichni výherci obdrží po ukončí aukce soukromou zprávu s platebními informacemi. Pokud chce někdo pomoci kočičkám bez účasti v aukci, může jim zaslat příspěvek na transparentní účet č. 2000952043/2010. Žikovští chlupáčci moc děkují za pomoc!!! Jste úžasní, bez vás by to nešlo.
Odkaz na transparentní účet: https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2000952043

hromada.jpg