Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvacka za dvacku v říjnu pro Šanci pro kočku z.s.

30. 9. 2017

 

 

 

 

Dvacka za dvacku je unikátní akce na pomoc opuštěným a týraným zvířatům, ve které může pomoci opravdu každý! V říjnu jsme se rozhodli podpořit Šanci pro kočku, z.s. :-)

Zúčastnit se je velmi jednoduché. Pošlete 20Kč na transparentní účet Šance pro kočku, z.s. 2000952043/2010 a bude-li nás alespoň tisíc, získáme pro opuštěné kočičky krásných 20 000 Kč! Do zprávy pro příjemce napište ,,Dar dvacku za dvacku" nebo použijte variabilní symbol 2020.

Každá dvacetikoruna znamená jednu konzervu. Každá konzerva znamená jednu nakrmenou kočičku. Pojďme ukázat, že máme srdce pro kočky a že dokážeme kousek z něho dát i opuštěným zvířatům, abychom se jim pokusili zajistit lepší budoucnost.

Nemusíte být boháči, abyste mohli pomoci. Každá dvacka se počítá :-)

Více o Šanci pro kočku, z.s. naleznete zde:
http://www.sanceprokocku.cz/

Poznámka: Nejedná se o veřejnou sbírku. Nejsme právnickou osobou, představujeme pouze skupinu dobrovolníků, kteří se rozhodli pomoci neziskovým organizacím, zabývajícím se péčí o opuštěná a týraná zvířata. Při této akci nevybíráme od účastníků žádné finanční prostředky. Jedná se pouze o propagaci vybraného útulku s cílem podpořit jej a informovat účastníky o možnostech, jak pomoci. Účastníci dobrovolně zasílají své finanční dary na transparentní účet vybraných útulků. Tyto útulky jsou právnickými osobami, které mají ze zákona povinnost vést účetnictví, mají své stanovy a jsou dozorovány příslušnými státními orgány. Všem účastníkům z celého srdce děkujeme! :-)
 
Fotka uživatele Dvacku za dvacku.