Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.Umísťovací výstava v Klatovech 23.5.2015

vystava-klatovy-2.jpgV sobotu 23.5.2015 náš depozit První společnosti za práva koček na Žikově pořádal společně s Klatovskými kočkami z.s. již druhou umísťovací výstavu opuštěných koček.Klatovské kočky neměly na výstavě přítomnou žádnou z kočiček které mají v péči,žikovské kočičky měly být zastoupeny 12 kočičkami ale bylo jich 10,Čertík kterému jsme chtěly dát šanci na nový domov při pohledu na přepravku ze stresu a strachu z toho co se bude dít skolaboval a zbytek dne pro jistotu strávil schovaný ve škrabadle Romeo byl zamluven těsně před výstavou a nemělo smysl stresovat ho pobytem na výstavě do nového domova odjíždí dnes.
Vyjížděli jsme díky tomu později než bylo plánováno do toho nepříjemná objížďka a na výstavu jsme dorazily těsně před jejím začátkem ale stihlo se vše jak má.Z 10 kočiček odjelo do nového domova 8, Andrýsek,Žakelína,Daneček,Popelka,Rošťanda ,Davídek,Jonatánek a překvapivě Goliášek..................
.Andrýsek by pobyt na výstavě nezvládl proto byl po předchozí dohodě po veterinární přejímce předán rovnou po příjezdu nové majitelce a hned odejel domů. Tina byla na Výstavě virtuálně adoptována.Všechny kočičky byly vzorné jen Betynka a Vendulka dělaly jako že tam ani nejsou a dnes obě spokojeně běhají sem a tam a vypadají nadmíru spokojeně že jsou zpět.
Veterinární dozor měla na Výstavě Mvdr.Lenka Švejdová moc děkujeme.
Velké poděkování patří všem kteří z výstavy odcházeli s některou z našich kočiček,všem kteří přišli nás a Klatovské kočky podpořit.Z vašich příspěvků se bez problémů zaplatil pronájem sálu a zbytek se rovným dílem rozdělil mezi žikovské a Klatovské kočky.Moc děkujeme Vám všem.
Poděkování patří všem kteří pomáhali s prezentací,Vendy Riškové za plakátek a všem kteří roznášeli,vyvěšovali a jinak pomohli šířit že se výstava koná.Manželům Rybínovým za vytištění spousty letáčků prostě Vám všem kteří jste pomohli.
Děkuji všem pomocníčkům -manželkům Mathausovým ,Milušce Sedláčkové,Táňě Vlčkové,Katce Veselé,Radce MÍškové,Jitce Piškové,Vendy Riškové a Adélce Kotěšovcové a určitě se na Vás všechny těšíme zase na podzim na té 3. podzimní umísťovací výstavě termíny včas sdělíme.Děkujeme za všechny dobroty a dárky kočičkám a poděkování všem kteří jste mysleli na nás Radce Míškové za výborné borůvkové koláče,Milušce Sedláčkové za vynikající oběd,Zdeňce Pirnerové za svačinu,Vendy Riškové za kávový servis Lence Supové za doping pro nervovou soustavu.Bylo to krásné setkání kočkomilů a moc příjemných lidí a z toho máme radost vždycky a k tomu devět kočiček v novém domově moc děkujeme a těšíme se na zprávy jak se u Vás krok za krokem ti naši chlupáčci stávájí vašimi. Veliké díky všem.      

http://kockyzikov.rajce.idnes.cz/2.Umistovaci_vystava_opustenych_kocek_v_Klatovech_23.5.2015