Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reportáž z výstavy v Plzni

27. 5. 2019

V sobotu 25.05. 2019 jsme pořádali již po druhé umísťovací výstavu opuštěných koček v Plzni. Výstavy se účastnilo 17 kočiček - 3 ze Svobody zvířat a 14 kočiček od nás z útulku Šance pro kočku.
Celkem se podařilo umístit 6 kočiček - tři ze Svobody zvířat a tři naše.
Ráno vyrazilo směr Plzeň, první z aut s nákladem klecí a vybavení pro kočičky. Kočičí konvoj Sušice - Plzeň vyrazil zhruba o hodinu později, aby kočičky mohly hned do připravených klecí.
Ty mezitím vzorně nachystali dobrovolníci. Kočičky se po příjezdu ubytovaly, doladily se charittativní krámky a začali chodit první návštěvníci.
První kočičkou byla krásná mourinka ze Svobody zvířat, velmi rychle za ní následovala dvojice ,,krásných černoušků,, Jacinta a Fortunata, obě kočičky potřebovaly společný domov a našly ho.
Následovala naše Radmilka, kočička, která se ve společnosti kočiček necítila dobře a bude bytovým jedináčkem. Její sestřička Romanka našla svoji podnájemnici nedlouho za ní a nakonec mírně neplánovaně našel domov Tygřík. Děkujeme všem podnájemníkům umístěných kočiček, dobrý domov je to nejcenější, co můžete kočičkám darovat.
Díky všem návštěvníkům se podařilo ze vstupného pokrýt pronájem sálu a kočičky Šance pro kočku jste navíc nákupem v našem charitativním krámku, podpořili částkou 4940 Kč.
Radost nám udělala návštěva kocourka Adámka, který je dvakrát tak velký, než když odcházel do svého nového domova s kamarádkou Princeznou a podnájemníci nám ho přivezli ukázat.
Podnájemnice úžasného Fanouška potěšila spoustou jeho fotek, a dle nich se má ve svém domově více než dobře.
Nebýt party úžasných lidí, tak by nebyla výstava ani nové domovy.
Skvělou organizaci má na svém kontě p. Lenka Baierlová, která měla vše na triku.
Začněme propagací, plakát vytvořil p. Šperl a p. Šperlová zajistila propagaci kde to šlo.
Obrovskou pomocí je dar 5.000 Kč, který našemu spolku na propagaci daroval Plzeňský kraj, s propagací pomohla Zoo Plzeň, portál Kudy z Nudy, Country Rádio.
Poděkování patří TJ Sokol Plzeň Hradiště za slevu na pronájmu sálu.
Bez party úžasných lidiček by nebylo možné vše zrealizovat, takže moc děkujeme dopravcům - Mathausovi, Vítek Novotný, Andrlíkovi, Miluška Sedláčková.
Přípravu klecí a krámku si vzali na starost Baierlovi, p.Renata Hellusová, Eliška Smíšek Hellusová, p. Vladimíra Kartáková, Romana Mathausová, Tomáš Mathaus, p. Mili Čechová, z Prahy dorazily Sára a Jana Davidovi a všichni dobrovolníci Svobody zvířat. S námi dorazily pomoci ještě Jana Klečková a Táňa Vlčková .
p. Baierlová pro nás všechny připravila výborný oběd a starala se, aby vše fungovalo jak má a vše také perfektně fungovalo.
Po ukončení výstavy jsme se vydali zpět , kočičky po příjezdu šly hned všem vykecat kde a proč byly, jsou to prostě malé "kelišky,,. Za to jak vzorně se chovaly musela přijít na řadu nějaká velká dobrota, to je jasné to jinak nejde.
Poděkování zaslouží všichni, kteří pomáhali propagovat výstavu, všichni kteří dovolili vyvěsit letáčky, všichni kteří sdíleli prostě každý kdo pomohl jak bylo v jeho silách. Díky Vám všem spalo 6 kočiček DOMA a to je něco co nejde ničím nahradit.

Perfektní fotodokumentaci pořídila p. Vladimíra Kartáková
Tradičně poděkování největší všem podnájemníkům umístěných kočiček a budeme se těšit za rok, na stejném místě zhruba ve stejnou dobu....

 

Fotoalbum ZDE.

 

Na obrázku může být: 2 lidé, sedící lidé, stůl a uvnitř

 

 

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, boty a stůl