Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děkujeme za splnění kočičích přání :)

8. 1. 2018

Obrovské poděkování všem, kteří přispěli.

 

 
 

Právě skončilo vánoční kolo Kočičího přání. Poslední hodiny byly velmi napínavé a nakonec se stalo něco, co nikdo z nás nečekal. Dosáhli jsme částky 2 500 000 k...orun!!!

K tomu ještě připočteme 329 492 korun na velkých projektech, které se spouštěly od 15. prosince. Asi není potřeba mnoha slov.

Zkrátka hrozně moc vám děkujeme, útulky mají obrovskou radost a vyřizují díky. Speciální poděkování patří ještě našim dobrovolnicím, které neúnavně kontrolovaly popisky koček před zveřejněním a samozřejmě mističkovému komandu, jak přezdíváme těm, kteří dohlížejí na plnění mističek a sledují, která kočka ještě nemá přisypáno dost.

Koho by to zajímalo, tak náklady na celou akci byly 30 000 korun za facebookovou reklamu, které dopředu poslali přímo na tento účel dárci. Útulky neobereme ani o halíř

Těšíme se na vás v květnu u jarního kola Kočičího přání.

 

A za nás? Moc a moc děkujeme všem kteří přispěli. Díky Vám mají všechny kočičky svůj dárek a také nejméně 400,- Kč v mističce (což je průměrně měsíční částka potřebná na nakrmení jedné zdravé kočky).
S velikou vervou jste se také zapojili do plnění "velkého projektu", kdy jsme si přáli stelivo na měsíc. Bylo díky Vám splněno v rekordním čase a proto nám pořadatele Kočičího přání povolili ještě jeden projekt.

Zkrátka a jednoduše - byli jste opět naprosto úžasní a máte naše obrovské DÍKY!!!

A TAK TU MÁME JEŠTĚ JEDEN VELKÝ PROJEKT - granulky Royal Canin.

 

Největší náklady našeho spolku jsou na stelivo, veterinu a krmení. Protože jste nám pomohli se zásobou steliva na jeden měsíc a máme díky organizátorům možnost zadat další velký projekt, poprosíme o granulky Royal Canin. Ty tvoří základ, který mají kočičky k dispozici pořád, k tomu dostávají konzervy, maso a kapsičky. V zimním období přidáváme kvalitnější granulky i venkovním kočičkám, aby lépe zvládly zátěž, kterou pro ně toto období představuje. Poprosíme tedy o 10 pytlů granulek Royal Canin, kterým podělíme kočičky v naší péči a volně žijící, které pravidelně krmíme. Za jakoukoliv pomoc předem moc děkujeme

 

Přispět na velký projekt můžete ZDE.

 

Velký projekt je aktivní do doby jeho splnění. Takže pokud by jste chtěli ještě podpořit náš útulek budeme moc vděčni za jakoukoliv částku. I málo pomůže :)