Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děkujeme za úžasný projekt Chovatelé Pomáhají

20. 8. 2020
Děkujeme za úžasný projekt a hlavně za myšlenku propojit svět ušlechtilých koček s životem kočiček bez domova a velké poděkování za stálou podporu chovatelské stanici a neskutečnou pomoc v rámci tohoto programu.
,,llkay llli z chovatelské stanice Fancy Diamonds, CZ - chov. stanice Thajských koček / Cattery of Thai Cats podpořil v rámci našeho programu "Chovatelé pomáhají" Pana Ponožku z organizace Šance pro kočku z. s. ! Je jedno z osmi koťat, která se stala adoptivními sourozenci opuštěných kočiček v útulku, které teprve čekají na svůj vysněný domov. Prohlédněte si všechny jejich Certifikáty pomoci na našich webových stránkách : https://www.chovatelepomahaji.cz/kopie-depozitum-bastet . Chceme tímto velmi poděkovat chovatelské stanici Fancy Diamonds, která se výší příspěvků dostala na kategorii PLATINUM. Děkujeme a zároveň gratulujeme! Jsme rádi, že toho můžeme být součástí.
Na našich certifikátech najdete koťátka, která hledají domov. Můžete se stát jejich adoptivními páníčky. Můžete podpořit útulek ať už finančně, nebo materiálně. Kontaktujte nás a my vám "pomůžeme pomáhat". Nemusíte být chovateli, abyste se zapojili. Děláme to společně z lásky ke zvířatům a z úcty k lidem, kteří obětují svůj čas, leckdy i spánek, aby nesobecky pomáhali zvířatům, která to potřebují. Děkujeme lidem ze Šance pro kočku, že mezi ně patří.
 
Ilkay Illi | FANCY DIAMONDS