Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děkujeme ZOOHIT.CZ

19. 11. 2020
Moc děkujeme zoohit.cz, či zooplus ag, chcete li, za sběr bonusových bodů ve prospěch našeho spolku Šance pro kočku z.s..
V září a říjnu jste měli možnost darovat vaše zoohit bonusové body ve prospěch našeho útulku a našich kočiček. Věděli jsme, že naši věrní podporovatelé, tuto možnost využijí a našim tlapičkám nějaké bodíky darují, co jsme ani ve snu nemohli předpokládat, jak to dopadne..
Takže, dorazilo asi 50 obrovských krabic, na dvakrát vezl pošťák s tím, že díky tomu zavážel jen nás, pár dalších ještě doručila PPL a GLS. Naše ujištění že určitě u kočiček nafotíme, začalo dostávat černé obrysy. Ač jsme se snažili, do jedné z kočičích místností prostě nešlo reálně naskládat a nafotit. Nakonec jsme tedy balíky doručené ve čtvrtek nafotili u jedněch a ty páteční u dalších kočiček a i tak není vidět úplně vše. Kočičky si focení užívaly a jako vždy, když jsme se lopotili s dárky dovnitř, asistovaly všude, všichni. Když jsme padali po nanošení všeho dovnitř, neobtěžoval se pózovat téměř nikdo.
Takže obrovské poděkování všem, kteří body darovali, byla by to obrovská pomoc kdykoli, ale v současné zvláštní době o to větší. Mooc děkujeme všem za všechny kočičky v naší péči. DĚKUJEME!