Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování za rok 2015

12. 4. 2016

Za možnost účastnit se na umisťovacích výstavách moc děkujeme pořadatelům kočičímu domovu Sluníčko z.s. (2. Valentýnské umisťovací výstava Praha), spolku Klatovské Kočky z.s. (jarní a podzimní umisťovací výstava opuštěných koček v Klatovech), pořadatelům největší umisťovací výstavy v republice Sen zvířat v Praze, spolku Pozor kočka (umisťovací výstava Mikulášská nejen pro kočku).

Díky umisťovacím výstavám našlo svůj domov 26 kočiček.

Za možnost účastnit se Velikonočních a Vánočních trhů děkujeme městu Klatovy.

Za možnost pořádat jarní a podzimní charitativní bazar pro kočky bez domova v Sušici děkujeme Sušickému kulturnímu centru – SIRKUS, p.o.

Za nové logo Šance pro kočku moc děkujeme paní Zdeňce Piknerové, která pro nás logo navrhla a panu Martinu Štěpánkovi, který ho graficky upravil.

Velmi děkujeme panu Hribikovi, že uspořádal, stejně jako předešlé roky, mezi zaměstnanci fa Plastic systéms sbírku. Samozřejmě děkujeme všem, kteří do sbírky přispěli.
Za uspořádanou vánoční sbírku také moc děkujeme MÚ a MP Sušice.

Děkujeme všem novým majitelům našich kočiček za láskyplný domov, virtuálním rodičům za stálou podporu, "dočaskovým" tetám, které nechají u sebe (většinou po dobu karantény), ty tlapičky, které se již do našeho útulku nevešly, všem příznivcům a sponzorům za pomoc a podporu v průběhu celého roku.

Opravdu moc děkujeme Vám vše , kteří jste v průběhu roku podpořili náš útulek ať už finančně nebo formou krmiva, steliva, hračkami pro kočičky vitamíny...  Děkujeme všem, kteří darovali nepotřebné věci do charitativních bazárků a aukcí. Děkujeme všem „tvořivcům“  za darování jejich výtvorů pro náš charitativní krámek s nímž se účastníme výstav a trhů.

Veliké poděkování patří všem dobrovolníkům, bez kterých by většina akcí ve prospěch kočiček nebyla možná. Paní Táně Vlčkové, MUDr. Katce Veselé, Miluce Sedláčkové, Evě Desenské, Radce Míškové, Annete Margarete Huxel, Zděňce Pirnerové, Libušce Janouškové, Jitce Piškové, Jitce Drdové, paní Václavě Raškové, Elišce Přerostové, Klatovským kočkám z.s. a všem ostatním, kteří pomáhají.

Děkujeme všem, kteří našim kočičkám zachovali přízeň, protože o kočky šlo, o kočky jde a o kočky by vždy jít mělo. Lidé přichází a odchází, to je život, ale kdo zůstává, to jsou opuštěné kočky, které vaši pomoc potřebují.