Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pondělí skončila velikonoční akce Šance pro kočku z. s. – ,,Vajíčkovník,,

16. 4. 2020

V pondělí skončila velikonoční akce Šance pro kočku z. s. – ,,Vajíčkovník,,
I přes to, jak je současná situace pro všechny složitá, jste dokázali neuvěřitelně pomoci 95 kočičkám, které jsou momentálně v útulku v Sušici..
Kočičkám Šance pro kočku z.s., jste přispěli částkou 40.572 Kč a my díky tomu měli možnost nakoupit víc krmení, steliva, diet, testů a všeho co je třeba. V současné době nám naši dodavatelé nedodávají zboží tak rychle, jak potřebujeme a vaše pomoc nám pomohla udělat zásobu všeho, na překlenutí doby, než přijde další zboží, a to je neskutečná pomoc. Dále jsme díky Vám všem, kteří se nám v této době snaží pomoci, od od poloviny března do dnes, na fakturách za veterinu zaplatili 34.196 Kč. Mimo této akce pro naše kočičky uspořádala z vlastních věcí aukci pro naše kočičky p. Jiřina Jiříková - Andrlíková a Pastvina: Jedlý park a Minizoo . udělala velikonoční dražbu vajec ve prospěch našeho spolku a další spousta z Vás poslala kočičkám příspěvek na krmení nebo ostatní náklady. ,,Známé firmy ,, Eva Desenská a Mathausovi stejně jako o všech svátcích, krom příspěvku našim koledníkům, nezapomenuli na masové hody našim kočičkám a ty jim samosebou moc děkují…
Velké poděkovaní patří všem, kteří pomohli, tvůrce Velikonoční akce – rodina Šperlova, všichni, kteří pomohli s propagací Petr SokolíkBěhejme a pomáhejme útulkům, kteří navíc věnovali našemu útulku částku 7.500 Kč, Click and Feed a vůbec všichni kteří příspěvek sdíleli nebo o něm řekli dál. Vám všem velikánské děkujeme.
Kočičkám přispěli dámy a pánové: Šimurdová Denisa, Mašinová Karolina, Hudáková Kateřina, Machuldová Dana, Vrzalová Jana, Ing. Karel Mojžíší, Vítek Novotný, Josef Kraus, Renata Hellusová, Ivana Hejtmánková, Ingrid Hejtmánková, Sošková, Švecová Michaela, Mathausovi, Pavla Bergerová, Brožová Hana, Vaculíková Michaela, Vlhová Kristyna, Hubelbauerová Štěpánka, Olga Štruncová, Matušinová Jarmila, Pavla Šumberová, Magdalena Brožová, Roma Baxová Průchová, Alena Hricková, Kačenka a Pucík ze Švihova, Eva Desenská, Olga Šimliková, Lenka Černochová, Romana Gresová, Markéta Jansová, Jarmila Klementová, Kralová Ema, Linda Hroníková, Olga Šťastná, fa Drozda Trans s.r.o. , fa STL CARGO s.r.o, Eva Tvrdíková, Eva Tesařová, Soňa Havlíčková, Jiřina Jiříková, Jarmila Matušincová, Hagemann Hontela, Weindlichová Milada, Štěpánka Řandová, Pavel Vrhel, Anika Lauerová Králí, Pavelcová Libuše, Hana Palánková, Světlana Šímová, Magdalena Horvátová, Bohumila Pivoňková, Tunová Veronika, Rejžková Michaela.
Každá pomoc je potřebná a jsme za ni velmi vděčni, pomoc v této době, která je složitá pro všechny, bere slova z úst. Strašně moc Vám všem děkujeme a až bude lépe velmi rády Vám kočičky poděkují osobně, pokud jste někdo poblíž nás a těm z větší dálky posílají děkovné zavrnění na dálku.

Na obrázku může být: table a indoor