Jdi na obsah Jdi na menu
 


Černobílý kocourek, kontaktní - Solo - neznáte ho?

23. 7. 2018

Solo Sušice - další kocourek který se zde před časem objevil a nepatří mezi zdejší kočky. Pokud by jste věděli komu kocourek patří, nebo by patřit mohl, dejte prosím vědět. Je kontaktní, stále chodí za lidmi a povídá a povídá...
Poslední dobou se zde začínají objevovat kočky, zvyklé na lidi, jen někým jaksi ,,zapomenuté,, .Tři loňská koťata, dvě tříbarevky a jedno černé, jsme odchytili a odvezli na kastraci, jedna tříbarevka a černá kočička jsou v dočasné péči v karanténě a ...poté budou převezeny k nám, druhá tříbarevná kočička byla po kastraci vypuštěna zpět, protože nezvládala pobyt v uzavřeném prostoru.
Pokud máte pocit, že zde kočkám není špatně, na první pohled můžete mít pravdu, je zde celkem velký prostor, ovšem jen do okamžiku, než některou z koček, zavalí sutiny, pokud se bude bourat dál, jídlo zde samozřejmě mají, je spousta hodných lidí, kteří zdejší kočky chodí krmit, ale před zimou se zde všechny rozhodně neschovají. O frekventovaných silnicích, na kterých nejedna zdejší kočka skončila pod koly aut, nemluvě.