Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. aukce roku 2019

10. 7. 2019

4. aukce byla právě spuštěna a je jako vždy věnován všem kočičkám v útulku Šance pro kočku z.s. na úhradu krmiva, steliva a veterinární péče.

VSTUP DO AUKCE ZDE

Podívejte se, vyberte si, přihazujte, sdílejte kamarádům :). Určitě v aukci najdete něco, co Vám doma zaručeně chybí a co nutně potřebujete :). Chlupáčci moc děkují za podporu.

Aukce končí v úterý 16.07.2019 ve 20.00h

 

Ahojky Jsem Matylda. Já už domov mám...ale kamarádi co zůstávají u tet potřebují každou korunku. Tak Vás co nejsrdečněji zvu na aukci konanou pro mé chlupaté kamarády co zatím na svůj domov čekají.
Nebo pokud by jste chtěli pomáhat pravidelně, můžete si virtuálně adoptovat nějakého mého kámoše. Já totiž vlastně také byla k virtuální adopci, protože mi tak trochu chybí ocásek...A také si mě jedna hodná paní virtuálně adoptovala...a co Vám mám povídat, vědět že na Vás někdo někde myslí a pomáhá přímo Vám....to je prostě krása. A nakonec se na mě usmálo obrovské štěstí a MĚ si vybrala moje nová maminka a vzala si mě domů i když nemám ocásek :). Jak vidíte na mém příkladu - zázraky se dějí:)

Co je to virtuální adopce a které kočičky jsou k adopci zjistíte ZDE.

Ale pokued by jste chtěli, můžete klidně přispět i jednorázově (č.ú. 2000952043 / 2010), protože u nás (tedy u nich, protože já už svého podnájemníka mám) se počítá každá korunka a sebemenší příspěvek jim moc pomůže :).

Díky že nám kočičákům pomáháte. Vaše Matylda :)

 

matylda.jpg