Jdi na obsah Jdi na menu
 


10 kočiček bude trávit Vánoce v nových domovech :)

22. 12. 2021
Během víkendu, pondělka a úterka nám postupně odjížděli zamluvené kočičky, je to docela frmol, tak nestíháme. Ještě několik zbývá a bude zase klidněji. Moc děkujeme podnájemníkům že vydrželi a pravidelně svá štěstíčka navštěvovali, jsou tak už zvyklí, že jste ti co rozdávali dobroty a budou u Vás hledat oporu.
Vše jsme probírali, přesto moc poprosíme Vy víte na co dávat pozor, ale třeba rodiné návštěvy úplně nemusí, vědět, že domů se chodí v předklonu, aby neunikla ani myška natož naše vlastně vaše zlatíčko.
Děkujeme za domov a přejeme dlouhý krásný život a těšíme se na zprávy jak se jim daří, čím dřív a častěji tím lépe.
Tak odjeli nám bez jakýchkoli výčitek, že je nám po nich smutno i když tady hezky smutno - trojice mrňat zachráněna od hřbitova Grayscale, Balthazar a Niva - jak jinak odjíždí společně, Ráchelka - zachráněna z kontejneru Železná Ruda - doma netrpělivě čeká lidská i kočičí kámoška, Violka - bude dělat společnost paní, která je stále doma, pro kočičku která je nejraději středem vašeho světa ideál, Patrik - malý rošťák, Sazínek - odlovován z hromady dříví se rád změnil na mazlíka, Žbluňk - trošku živelná pohroma, ale podnájemnici si ho zamilovali právě pro jeho akčnost, Jonášek - zlatíčko z Velhartic zamilovanější pohled na Vás nikdo neudělá, a Pupíček který konečně našel podnájemnici která nechce další kočičky což je něco co jsme pro něj moc chtěli, necítí se s ostatními dobře je raději rozmazlován jako jedináček.
Budete moc chybět, vlastně už chybíte ale máme z Vás radost.