Jdi na obsah Jdi na menu
 


Běhejme a pomáhejme útulkům a DEN ZVÍŘAT

12. 8. 2021
Ahoj, obracíme se na Vás s prosbou. I letos se bude konat od 01.09. do 4.10. celorepubliková sbírka DEN ZVÍŘAT (https://www.denzvirat.cz) pro 122 nejen psích a kočičích útulků, ale zařízením starající se o týrané koně nebo hospodářská zvířata. Vloni se vybralo 1.177.199 Kč.
Sbírku vloni podpořili v našem hlavním videu ambasadoři projektu Ivan Trojan, Ben Cristovao, Patricie Pagáčová, Alice Bendová, David Svoboda, Eva Samková, David Kraus, Jan Musil, Ljuba Krbová a Ondřej Neff.
Naším společným snem je vytvořit pro zvířata transparentní sbírku podobnou té „tříkrálové“, kterou lidé podporují, věří ji. Letos jsme nové video kvůli COVID situaci netočili, máme i pocit, že loňské video bylo tak krásné, že by byla škoda ho hned měnit. Ale do akce se zapojí známí osobnosti (zpěváci, herci, influenceři) se svým poselstvím ve formě osobního videa, fotky. Pokud máte ve svém okolí i vy takovou osobnost, která má ráda zvířata a víte, že by nám pomohla, napište mi prosím zprávu. Děkuji moc a budeme rádi za sdílení. Petr Sokolík
 
Může jít o obrázek 7 people , dog , outdoors a text