Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dnes odjeli k našim velmi dobrým známým Andělka, Morisek a Zrzík

22. 2. 2021
Minulý rok jsme přijímali polodivoká koťata z Trhanova. Od prvního dne nás trápili a trápí dodnes. Jsou to kočičky které tady nikdy nemohou být a nebudou šťastné. Za normálních okolností bychom je nikdy nepřijali, protože tyto kočičky potřebují volnost. Navíc velmi špatně snáší změny. Byli v situaci že nebylo možné aby zůstaly kde jsou, příjimali jsme je s tím že jim musíme najít domov kde bude možné žít volným způsobem života. Dnes odjeli k našim velmi dobrým známým Andělka, Morisek a Zrzík. Budou mít k dispozici vcelku velký prostor než si zvyknou natolik, aby mohli chodit volně domů a ven. Andělka bude nejméně problémová, je to pohodářka a nechá se hladit, dokonce už je za pohlazení ráda. Zrzík je zrzounek se vším všudy, trošku náladový, vyžadující aby lidé skákali jak si mňoukne. Morisek je malý bručounek, pohladit se nechá, ale s takovým tím výrazem ,, tak si mne tedy pohlaď, když to musí být a dvakrát třikrát stačí,, . Věříme že to zvládnou i když to bude trvat.
Zůstávájí nám tady Linduška a Vaneska a i ty by potřebovali stejný typ domova. Navíc by potřebovali jít bydlet společně, protože jsou na sebe hodně fixované. Linduška je hodná, klidná, také už je ráda za pohlazení, ale lidi všeobecně k životu krom potřebného servisu nechce. Vaneska je nejdivočejší, nenechá na sebe sáhnout, odčervení či jakákoliv procedura je problém a neobejde se bez šrámů na straně lidí. Navíc při stresu odmítá jíst, takže ji musíte krmit stříkačkou, což je několikrát denně boj. Po čase ale začne zase sama. Proto mohou jen ke zkušenému kočkaři, který umí rozpoznat vhodnou chvíli a nevadí mu škrábanec či kousanec, pokud je odplatou že se Vaneska nají.
Oběma přejeme, aby své lidi nalezli a těm třem šťastnějším aby zvykání na nové prostředí, bylo co nejkratší a mohli začít žít, jak potřebují.
 
 
trhanovkocicka1.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
trhanovkocourek4.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
trhanovkocicka3.jpg