Jdi na obsah Jdi na menu
 


Foxy u nás Ivanka posílá pozdrav z domova

17. 9. 2022
Foxy u nás Ivanka posílá pozdrav z domova.
,, Dobry večer,
Po nějaké dávám vědět, bohužel je Foxy po operaci, nás malý dablik se totiž rozhodl , ze s Vraceni chuti k jídlu zkusí i ostatní věci, okousala kocourovi z jeho nejoblíbenější hračky -drivka s elastickym provazkem - tu gumu, udělala z ni dva kusy a snedla je, na veterine rozhodli , ze bohužel to neprojde a muselo dojít k operaci, s tím ze ještě ve střevech měla gumicku, o které řekli, ze projde. Foxy mi hezky pocuchala nervy, vůbec by mě to nenapadlo, zřejmě díky pracovnímu stresu a táhnoucím zdravotním problémům jsem po dvou dnech ulehla taky, takže teď marodime spolu. Díky bohu je Foxy v pořádku a rychle se zotavuje troufám si říct, ze teď máme ten nejneskodnejsi byt, co jde, odstranili jsme vše, co by Foxy mohlo zachutnat a probrali i jejich kočičí hračky.
Musím říct, ze jsme doma nikdy neměli vděčnější kočičku, je tak hrozne vděčná za všechnu lásku, za každé pohlazeni, kocourek by se od ni mohl učit.
Doted Foxy rada spala poblíž, i kolem hlavy, ale po operaci mi přijde, ze skoro odmítá spát kdekoliv, než na moji hlavě nebo krku, protože mám tvrdé spaní, tak mi to nevadí, také mě hodně olizuje.
Oblibila si velmi i přítele, který není zrovna Kočkovy , ale Foxy si ho pomalu omotáva kolem prstu.. když přijde on, velice rada mě zradí a preleze k hlavě jemu
Posílám další fotky Foxy, doufam, ze nás čekají už ty lepší dny, za tu krátkou chvíli jsme si ji všichni zamilovali a doufáme, ze ji dáme šťastný domov.
 
 
Může jít o obrázek 1 osobě a kočce