Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jumpi a Svartík, nerozlučná dvojka, hledají společný domov

18. 7. 2021
Jumpi a Svartík by moc chtěli společně domů.
Jumpinku a jejího brášku Svartíka nalezl syn našich veterinářů u Andělíčka v Sušici. Nalezl je díky tomu, jak Jumpi neustále vyskakovala z trávy, a proto je i pojmenoval Jumpi a Svartík.
Zpočátku se zdálo, že se nedaří, nerostli, nepřibírali tak, jak by měli. Naštěstí se vše obrátilo a dnes rostou jako z vody a mají se čile k světu.
Jumpi je veliký mazel, ale dává si pozor, když člověka nebo kočičku nezná. To se nejdříve ozve, aby bylo jasno, že bude mít navrch, ale jak si s dvounožcem či člověkem vyjasní kompetence, je to velký parťák do všeho, co budete dělat. Svartík je stejný mazel, někdy na ostatní kočičky krom Jumpinky žárlí, ale nejraději, je středem všeho co děláte.
Společně nalezení sourozenci na sebe mívají velkou vazbu skoro vždy, ale po přestěhování k ostatním, se většinou rozdělí a jdou každý po svém. Tady to neplatí. Svartík a Jumpinka jsou jako siamská dvojčata, pořád a u všeho spolu. Proto by moc poprosili o společný domov. Jsou pochopitelně testovaní, kastrovaní, očkovaní naprosto úžasní a už čekají jen na Vás.
 
Jumpinka
 
jump.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svartík
 
svart.jpg