Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočičí přání skončilo a je čas na rekapitulaci

6. 1. 2021
O půlnoci skončilo Kočičí přání a je čas na rekapitulaci. Bude to dlouhé.
Deset let existence jste nám pomohli oslavit vskutku velkolepě, tak nejlépe, jak je to jen možné - obrovskou pomocí pro útulkové kočky a lidi, kteří se o ně starají. Nikdy nás ani ve snu nenapadlo, že bychom mohli dosáhnout tří a tři čtvrtě milionu (to je jak jazykolam), i když v překonání minulého roku jsme doufali.
Pro útulky to představuje pocit velké solidarity. Jak už jsme psali, současná situace mnohé z nich připravila o zdroje příjmu i o část dárců. Nyní si na chvíli mohou vydechnout a neřešit, zda si mohou dovolit dražší léčbu nebo nákup kvalitních konzerv. Zároveň je čeká rozesílání fotek koček s dárky, což bychom mohli zvládnout do konce ledna.
Přes Kočičí přání se také povedlo najít některým kočkám spokojené domovy, což je pro nás jedním z hlavních cílů.
Kromě dárků a misek pro kočky jste splnili mnoho projektů a krmných míst, v čemž můžete pokračovat i po zbytek roku.  Kolik peněz přesně jste tímto směrem poslali ještě nevíme, do částky za akci se to nezapočítává. V té jsou opravdu jen misky a dárky.
Chceme také poděkovat naší partě dobrovolníků, kteří kontrolují všechny profily koček než je pustí ven. Prošlo jim rukama skoro 3000 popisek, což není legrace.
Doufáme, že s námi dále zůstanete. A mějte s námi trpělivost, pořád vymýšlíme nová vylepšení, ale to víte, chodíme také do práce. Děkujeme.
Františka (komunikace s útulky a dárci, fb v průběhu akce)
Věra (kontrola popisek, dobrovolníci)
David (web)
Zuzana (dotazy dárců)
Martin (fb v průběhu roku a fb reklama)
Ondra (instagram)
Johanka (fb a google reklama)
P.S. Když vám pošleme dotaz na platbu, neznamená to nic zlého. Občas se nám platby prostě těžko párují.
 
 
Na obrázku může být: text, kde se píše 3 721 981 korun pro kočky V útulcích Dekujeme www.kociciprani.cz