Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koťata, koťata a zase koťata...

25. 8. 2021
Koťata, koťata a zase koťata...
Neděle Malonice u Kolínce 3 kotěcí asi tři týdny staří sirotci. Maminka přišla porodit k chalupářům, bohužel v pátek přestala koťata krmit, v sobotu se schovávala a pak byla nalezena mrtvá pod keřem, kam se schovala. Mrňata ač to zprvu vypadalo nadějně samotná nejí, tím padla dočasná péče a krmíme po dvou hodinách kočičím ,,sunárem,, . Rezáček má velmi přesné vnitřní hodiny, neomylně se připomene přesně po dvou hodinách. Děkujeme paní Michaele Vaněčkové za příspěvek koťatům a všemožnou pomoc kterou jim poskytla.
 
velhartice.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Neděle - Velhartice Werichova chata / https://mapy.cz/zakladni?x=13.4094956&y=49.2660337&z=17... 6 opuštěných bezprizorních koťat. Na stejném místě i v pondělí, jedno ve špatném stavu. Takže děkujeme nálezcům za pomoc koťatům, za odvoz na veterinu a následně k nám, a Mvdr. Hlaváčovi za velmi symbolickou cenu poskytnutých testů, vyšetření a léčív, které uhradili nálezci.
velh.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dohodnutá dočasná péče ztroskotala na manželovi paní, která ji nabídla, takže dalších 6 koťat opět u nás.
Tím bohužel ač to opakujeme stále dokola, už opravdu nemůžeme pomoci dalším.
Poprosíme při nálezu kočky, koťat, které potřebují pomoc, zvažte zda není možné aby jste jim pomohli Vy, vaši známí, přátelé, prostě kdokoli, kdo ještě v tomto období všudepřítomných koťat může. A ano hlaste nález prosím na města a obce, jen nečekejte že pomohou. Ti co pomohou, jsou vyjímky, přesto prosím nálezy hlaste ať se nemohou vymlouvat že ,,nemají problém ,, . A poprosíme chápejte že útulky nebo deposita, by pokud by to jen trošku šlo, pomohli, ale pokud slyšíte že nemohou, věřte že je to tak.
U nás je momentálně 122 koček, z toho je 60 koťat a z nich se 20 krmí stříkačkou. Věřte či ne, víc už nejde zvládnout a i toto je už daleko za hranicí našich možností.
Děkujeme za pochopení a všem kteří pomáhají za pomoc, momentálně ji potřebujeme víc než kdy dříve. Děkujeme.