Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mourinka Sedmikráska je šikovná holka :)

27. 1. 2022

SEDMIKRÁSKA

Narozena : 2020
Vakcinace: Ano
Kastrace: Ano


Po úmrtí majitele domku zůstal domek a kočky. Domeček chtějí všichni, kočky nikdo. O většinu se postarali sousedé, kterým jejich osud nebyl lhostejný. Pro koho to šlo sehnali domov, ale všem ho sehnat nejde nikdy.
Sedmikráska tedy s maminkou Johankou a sourozenci přijeli k nám. Nebyli socializovaní, lidem nevěřili, maminka je v tom vesele podporovala. Trvalo to, ale povedlo se a krok za krokem se nám přibližovala Johanka a za ní její ratolesti.

Dnes jsou to sebevědomá, mazlivá koťata, ale problém s důvěrou, vůči lidem které neznají, zatím trvá. Dali důvěru nám, dají ji i podnájemníkům, jen vše musí jít podle nich, musí dostat čas a budou vaši nejvěrnější parťáci.

Sedmikráska musela podstoupit operaci, při které bohužel nebylo možné očičko zachránit. Je to statečná holčička, vše zvládla na jedničku a tím že ji jedno očičko chybí, nijak nestrádá a nijak ji to netrápí. Je rychlejší, pohotovější než většina ostatních kamarádů, čehož velmi ráda zdatně využívá. A roste nám do čím dál větší krásy... a už by moc chtěla domů :)

 

sedmikraska1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_3726-001.jpg