Jdi na obsah Jdi na menu
 


V mrazech, bez mámy, uprostřed lesa vyhozená koťátka ...

23. 12. 2021
Aktualizace - obě koťátka zůstavají u nálezkyně. Moc děkujeme za domov pro oba
 
To už jste opravdu skoro všichni přišli o soudnost, rozum, cit?
Tři dny před štědrým dnem, v mínus 10 stupních, vyhodíte tyhle drobečky do lesa?
Vypadají adekvátně tomu, co jim člověk udělal, podchlazení, viróza, průjem, strach a stres, kde a proč jsou, v mrazech a bez mámy, uprostřed lesa plného dalších predátorů a žádného zdroje potravy...
Tak si nezapomeňte spokojeně sednout v teple, popřemýšlet jestli máte vše nakoupeno, navařeno, nazdobeno a užívejte předvánoční čas..
No jsou i lidé, kteří vidí a slyší, tak i když mají v autě malé dítě, které musí nutně k lékaři, jack russell teriéra a jsou tu jen na vánoční návštěvě, zastaví, odchytí a hledají pomoc...
Malý předvánoční zázrak mají koťata vybrán v podobě nálezkyně, před kterou tedy opravdu klobouk dolu, ale když už jsou ty vánoce budeme neskromní, potřebují ještě jeden... Hledají někoho kdo jim může změnit život a dát jim domov. Mají za sebou veterinární ošetření, ATB, až se zlepší aktuální stav, který není dobrý, budou šetrně odčervena. Pokud se nikdo nenajde, půjdou k nám, ale zatím máme v karanténě plno a domov by byl to, co potřebují nejvíc.
Pokud můžete poskytnout domov, kontaktujte prosím nálezkyni nebo nás, ať mají trošku vánočního štěstí, které vydrží do konce života.
Koťata jsou dočasně v Nezdicích na Šumavě, zůstat tam nemohou.
Děkujeme i za sdílení, třeba může pomoci někdo z vašich přátel.
Tel. na paní která se dočasně o koťátka stará 722 740 546
 
 
 
022.jpg