Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyhrajte 42 kg granulí pro svůj oblíbený kočičí útulek!

23. 11. 2021

Vyhrajte 42 kg granulí pro svůj oblíbený kočičí útulek!

 

Hlasovat můžete zde :)

 

Na Givtu je přes 160 organizací, které pomáhají opuštěným, nechtěným nebo týraným kočkám. Ta nejoblíbenější z nich už díky příspěvkům z vašich nákupů získala téměř 130 tisíc korun. Teď je jen na vás, abyste vyhráli 42 kg granulí od našeho skvělého partnera Spokojenypes.cz pro váš oblíbený útulek. Jak na to?

Pravidla jsou jednoduchá. Níže je anketa, kam jsme vypsali pět kočičích útulků, které mají na Givtu zatím nejvíce vybraných peněz. Můžete hlasovat pro ně, nebo přidat vlastní oblíbený útulek, či jakékoli jiné zařízení, které se stará o opuštěné, týrané nebo nechtěné kočky. Jedinou podmínkou je, aby byla tato organizace na Givtu. To si jednoduše ověříte zde.

Hlasovat můžete ale jenom jednou, tak posílejte kamarádům a známým, sdílejte a nasbírejte tak co nejvíce hlasů. Anketa se uzavírá o půlnoci z neděle 28.11.2021 na pondělí 29.11.2021.

Tak si to shrneme: 

  • Vyberte si z možností nebo přidejte vlastní organizaci a hlasujte
  • Organizace musí být na Givtu a v anketě může být jenom jednou (v opačném případě možnost s menším počtem hlasů smažeme!)
  • Hlasovat můžete jenom jednou
  • Sdílejte mezi přáteli, ať nasbíráte co nejvíce hlasů
  • Hlasujte až do 28.11.2021 23:59.

Granule Calibra Cat EN House věnoval do soutěže náš partner Spokojenypes.cz, u kterého nakoupíte snad vše pro vaše mazlíčky, na co si vzpomenete!