Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velký projekt Kočičího přání č.2 - testy na panleukopenii

15. 5. 2020

Jelikož jste byli tak úžasní a velký projekt jste během týdne stačili splnit, mohli jsme v rámci Kočičího přání přidat projekt druhý.

V rámci velkého projektu poprosíme o 20ks rychlotestů na panleukopenii.
Jarní období je bohužel plné nechtěných, vyházených koťat. Tyto testy jsou hned po nezbytném veterinárním ošetření první, co nalezená koťata musí podstoupit, než vůbec vstoupí do útulku. Pokud jsou v pořádku, jsou umístěna do útulkové karantény, pokud testy vyjdou špatně, jedou hned na hospitalizaci na veterinu, kde je jim okamžitě poskytnuta veškerá dostupná léčba. I když jsou testy orientační, tento postup se nám za ta léta osvědčil nejvíc. Nemocná koťata dostanou okamžitou léčbu (u této nemoci čas hraje hodně důležitou roli) a současně neohrozí ostatní kočičky v karanténě, které ještě nejsou očkované a nemají potřebnou imunitu. Jakýmkoliv příspěvkem nám velmi pomůžete snížit vstupní veterinární náklady na přijaté kočičky a moc za něj děkujeme.

Velký projekt ZDE - https://www.kociciprani.cz/projekt/612-testy?fbclid=IwAR2LNvCEu60A57qTz2kjxK4L5659nQEBOspmtoh50hTaU7uaNImNuShumCY

Testy