Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dění u nás v útulku

6. 9. 2020
Kvůli mrňousům Toničce a Evičce nestíháme aktualizovat dění u kočiček. Krmení co tři hodiny ve dne v noci, v mezičase je třeba udělat vše ostatní. Do toho vrcholí příprava bazárku, vozíte stále velkou spoustu věcí, všem moc děkujeme za pomoc.
Takže maminky přestěhovány, kocourkové Bubáček, Mráček, a Sluníčko jsou úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových převedeni na nás a definitivně přechází pod náš spolek. Už tráví čas mezi ostatními, jen bohužel když přijdou návštěvy okamžitě mizí. Stejná procedura čeká Garfielda, Senďu a Rockýska, taktéž se budou stěhovat z karantény k ostatním a budou převedeni na náš spolek. U těchto by mělo být jednoduší umístění Rocky a Garfield jsou velcí mazlící, se Senďou bude ještě dost práce ale věříme že i on to zvládne.
Všechna koťata jsou po vakcinaci, krom nejmenších . Zamluvena je Madlenka a ostatní ještě dolaďují zdravotní problémy. Rafaelka musela posunout odchod domů, začala přezubovat a domů určitě potřebuje jít naprosto fit, takže si ještě počká, než přestanou zlobit zoubky.
Petrovické kočičky jsou neskutečné hodné, mazlivé a jen trošku netrpělivé, než projdou karanténou, ale jsou to šikulky.
Evička se musela přestěhovat od Toničky, která je opravdu hyperaktivní a neustále Evičku obtěžovala, zatímco Tonička se pere s virózou dobře, Evička nás hodně trápí, je apatická, nechce jíst, pereme se s ní o každou kapičku mléka, nevypadá to vůbec dobře.
Linduška také nedělá pokroky, svaly nerostou, tlapky ji téměř neunesou ale snaží se. Aby byla víc pod dohledem přesunuli jsme ji domů a nejspíše už zůstane, protože ostatním koťatům nebude stačit a měla by u nich problémy.
Horažďovickému Mourečkovi se na ouškách začínají tvořit nádorky rostou bohužel docela rychle.
Chipánek se delší dobu pere se selháním ledvin a má novou virtuální maminku p. Evu Desenskou.
Děkujeme všem za příspěvky kočičkám, velmi si jich a vaší pomoci vážíme.