Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hledáme skoro anděla pro kočičku nalezenou v obci Vrhaveč

11. 9. 2020
Aktualizace - kocicka ma domov.
Hledáme skoro anděla pro kočičku nalezenou v obci Vrhaveč.
Kočička je hospitalizována na naší veterině a má za sebou část vyšetření. Ledvinové a ostatní testy jsou celkem v pořádku, bohužel krevní obraz není vůbec dobrý.
Trpí autoimunním onemocněním a tvorbou nádorků v ouškách. Díky tomu přišla o kus nosu a celé ouško. Nikoli chirurgickým odstraněním, ale tyto části jejího tělíčka prostě někdy v době před jejím nálezem odpadly. Je to kočička která byla určitě zvyklá žít doma, je mazlivá, zvyklá na lidi, kočičí záchůdek prostě na život v lidské péči. Neřekne nám co se stalo, jestli se někomu ztratila, nebo ji někdo vyhodil, kvůli tomuto stavu.Tento stav je bohužel neměnný. Nelze vyléčit.
Když se podíváte na fyzikální stav napadne Vás, není li lepší, nechat kočičku odejít.
Ale když se nedíváte na jen nemocné tělíčko ale na celou kočičku a její chování, je to neskutečně vitální kočička, která bojuje o život a chce moc a moc žít. Podaná léčiva zabrala na velký zánět, který ji trápil a chybějící nos a ouško ji bolest nepůsobí. Je schopna sama jíst, jít na záchůdek prostě fungovat jako jiná kočička. Proto jsme se po konzultaci s veterináři rozhodli, dát jí šanci na žívot o který bojuje.
Zkusíme tedy skoro zázrak a poprosíme o domov pro tuto kočičku. Kočička není nejmladší, je pravděpodobné že na světě nebude dlouho, ale nikdo neví jak dloho to bude. Jsme přesvědčeni, že každý den, se počítá. Každý den do okamžiku, kdy pomoc přestane být pomocí, ale zůstane jen trápením. Hledá domov u empatického človíčka, který ji poskytne domov na tak dlouho, jak bude třeba a současně člověka, který pokud to bude třeba a život začne být trápení, dokáže nechat kočičku jít.
Víme že chceme moc, ale tahle kočička Vám to stonásobně vrátí během dnů nebo let které jí zbývají.
Jde pochopitelně o domov pouze uvnitř, bez možnosti chodit ven.
Moc poprosíme a děkujeme za sdílení.
Šance pro kočku z.s. . Hrádecká 493, 342 01 Sušice
Tel.: 731 241 782, email:sanceprokocku@email.cz