Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příjem prvních 7 kočiček z 12 z Chanovic

8. 3. 2018

Včera jsme ve večerních hodinách převezli prvních sedm kočiček od starších manželů, kteří se již nemohou starat. Děkujeme naší paní doktorce Mvdr. Švejdové za otevření ordinace po ordinačních hodinách, všechny kočičky jsou po prohlídce, ošetření, a zbavení všech parazitů, dvě zůstávají na veterině na kastraci. Březí kočička má za sebou kontrolní sono, zhruba do dvou týdnů by měla porodit. Už je hodně unavená, zatím vystrašená a diví se, kde se to ocitla. Totéž se týká všech... přivezených kočiček, všechny jsou zatím hodně vystrašené snad bude časem lépe.
V pátek převezeme 5 kočiček, které tak ještě zůstaly, a paní zůstanou dva nejstarší kocourkové. Jak se ukázalo i domácích je místo 12, 14 ale počítali jsme s faktem že počty koček nebudou správné, u venkovních to podle toho co jsme viděli, může být ještě horší.
V pátek rovněž čeká kastrace Černošku, Divošku a Kňouralku a po ní budou převezeny k nám, jde o kočičky jejichž situaci jsme řešili v místě kde již nemohou zůstat a bohužel není jiná možnost než je převézt. Černobílá kočička má prvního zájemce, tak držte tlapky ať je to ten správný a najde domov.