Jdi na obsah Jdi na menu
 


Venouškův zpravodaj

29. 3. 2018

Ahoj moje maminky a kamarádi kočičáci!
Už jsem vám dlouho nepsal, ale dnes mám vážný důvod ke stížnosti. Nastal čas pravidelné údržby Venouška u paní doktorky. Já se teda snažil bejt nenápadnej, úplnej chameleón, skoro už jsem splynul s peřinou (chichi, ty modrobílé kostičky mu moc nešly...)ale odhalili mě, rozespalého mě strčili do bedny ( rozespalej je Venda celej den, pokud zrovna není čas krmení) a už jsme frčeli. V přepravce jsem byl hodnej, ještě pořád se z toho mohl v...yklubat výlet. No ale ne, jeli jsme opravdu k paní doktorce. Kočky já se bál !!!! Z přepravky mě museli vytáhnout jako králíka, no co vám mám povídat ,kožich se ze mě strachy sypal. (Jo? a doma se pak tvářil, jakej tam byl hrdina).
Ještě že mě u toho očkování chovali, jinak bych to asi nepřežil. Paní doktorce jsem se moc líbil, říkala že jsem vypiplánek a že je ze mě pěknej kocour, že mám určitě přes pět kilo ( chichi , to já Lucka mám i s přepravkou ).
Cestou domů mě to zmohlo, že jsem si zdřímnul, následovala omluvná svačinka a teď ležím na stole aby nikdo nepřehlídnul jak trpím a očekávám další nezřízené rozmazlování (to zas bude štráchů, uvidíte že dostane i sunárek )
Tak se mějte hezky, pozdravujte Sašenku a držíme tlapky kočičím miminům.
Váš chudinka Venoušek (a Lucka)