Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kráska Elsa

21. 6. 2018

ELSA

Narození: 2014
Vakcinace: ano

Kastrace: ano

Elsa byla přivezena důvodu údajné alergie její majitelky. Jde o kočičku, která nemá ráda ostatní kočičky a hledá tedy domov jen jako kočičí jedináček.

Elsa se musela vyrovnat se ztrátou domova, svých lidí a u nás s přítomností velkého množství koček. Je z toho opravdu nešťastná, a protože si svému neštěstí neumí ulevit jinak, reaguje agresivně na ostatní kočičky. To má za následek, že ani ony si to samozřejmě nenechají líbit a pro Elsu je to tak mnohem těžší než pro ostatní.
Nemáme možnost poskytnout ji samostatné bydlení, bez jiných kočiček protože kočičky máme opravdu všude. Moc se tedy za Elsu přimlouváme, ale jen u člověka, který ji bude chápat a poskytne ji společné bydlení už napořád. Jsme si jisti že to ocení a odmění vás věrností a přízní už napořád.

Elsička bohužel naprosto nesnáší jakoukoliv změnu (vzali jsme ji na umisťovací výstavu, kde jsme ji ani nemohli vyndat z klece, ale druhý den po příjezdu do útulku už byla zase úplně v pohodě, protože to tam zná...). A po této zkušenosti je naprosto jasné, že bude potřebovat trpělivého človíčka, který ji poskytne dostatek času na "přivyknutí" novému prostředí. 
Protože je tato varianta dosti nepravděpodobná, je Elsička nabízena i v sekci "Virtuální adopce".
Ale šanci si zaslouží a co kdyby se třeba někdo zkušený, komu chybí právě černá kočička, našel...Vždyť se na ní podívejte....

 

document-page-001.jpg