Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomoc pro koťata vyhozená na louku

25. 6. 2018

Aktualizace: koťátka zůstávají u nálezců :) Moc za ně děkujeme.

 

Pomoc pro koťata vyhozená na louku, v době kdy ještě mají být u mámy. Hledají domov uvnitř bytu a protože víme jak vázané na sebe jsou koťata, které takto někdo vyhodí, hledají ho ideálně společně. Nálezce se o ně staral a stará, ale bohužel déle nemůže.
Je to stále dokola, kastrujte prosím a pokud ne starejte se narozená koťata.

Kočičky jsou staré cca 6 týdnů, jsou to obě kočky, nalezené v neděli 17.6 opuštěné na louce ve zbídačeném stavu s infekcí v očích. Ihned v pondělí... odvezena na veterinu, kde byla odčervena, nasazena antibiotika a floxal mast na oči. Poslední návštěva veterináře a poslední dávka antibiotik v pátek. V příštích týdnech by potřebovali ještě jednou odčervit. Koťata jsou při chuti a teď již v dobrém stavu, pouze oči zatím není možné důkladně zkontrolovat kvůli zataženým třetím víčkům. Nelze vyloučit nějaké poškození zraku, ale ještě potřebují na doléčení čas, nicméně dle mého již teď vidí, protože do předmětů nenaráží. Případně by nějaké srůsty na očích bylo možné řešit u veterináře. Potřebovali by spíše do bytu. Já je v bytě bytě bohužel mít nadále nemůžu a na zahradě u rodičů si moc nerozumí se psem.
Pokud můžete pomoci, kontaktujte nás prosím zde na profil, do zpráv, na tel. 731 241 782 nebo na e mail utulekzikov@seznam.cz
Poprosíme o sdílení, děkujeme.