Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočičky se nám bohužel střídají na veterině

26. 7. 2018

Kočičky se nám bohužel střídají na veterině, včera se vrátila z kastrace a operace s bříšní kýlou Chanovická kočička Mínuška, od víkendu zlobí kocourka Janečka zoubky, takže zítra čeká operace jeho.
Majdalenka nalezena v Klatovech u Penny Marketu, neví co dřív, kýla na bříšku, otlačená nožička od nákupních vozíků pod kterými se schovávala a bolestivý stav, negativní reakce na vakcinaci..Nejvyšší čas, aby bylo lépe.
Adélka a její detektivní banda po první vakcinaci v pořádku, ...Deniska, Benjaminek, Gracielka, Rézinka, Julietka a Sebastianek po druhé vakcinaci, bez komplikací, jak naskočí imunita, budou hledat domov.
Ve středu v plné imunitě a v pořádku Chanovické kočky, neskutečná úleva pro nás i paní doktorku, tyto zlatíčka mi karanténou vzali deset let života, tolik strachu mi nikdo už dlouho nenahnal a doufám že zase dlouho nenažene. Všechny budou zařazeny do nabídky k umístění, vlastně již jsou, jen doplníme popisky.
Naše nejstarší kočičky sedmnáctileté holky Briketka a Mourinka začínají viditelně hubnout, jde o stav související s věkem, jen bohužel také připomínka toho, kolik že jim to vlastně je.
Simonka, Elvírka a Alenka ATB - trápí je viróza.