Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opět Dlouhá Ves, tentokrát kostřička potažená kožíškem

2. 5. 2018

Dlouhá Ves u Sušice / už tu dlouho nebyla že?/ - nalezena bytost vzdáleně připomínající kocourka ve věku tak 7 měsíců...Kostřička potažená kožíškem, nikde žádná, naprosto žádná hmota, jen kosti a kožíšek, krk plný klíšťat...protože tam se ještě přisát dalo, v podstatě jediné místo, kam to šlo..
Kdy konečně někdo kompetentní v Dlouhé Vsi, začne řešit všechny ty vyházené kočky, které končí u nás, nebo u těch kteří jim poskytnou azyl a Dlouhá Ves mlčí..Kdy konečně, zde začnou ...lidé kastrovat, kdy se tady přestanou prohánět koťata po silnicích / Viňda - zachráněn dvěma školačkami/ kdy tu vyhozené kočky přestanou zoufale obcházet chataře, protože ty ji dají aspoň najíst..
Když nekastrujete, tak se laskavě starejte, krom morální povinnosti je to vaše povinnost i ze zákona. Opuštění zvířete je trestný čin, kdy se konečně začne trestat, trestat tak, aby trest měl smysl?
Tak Vy, kdož jste tohoto zoufalce vyhodil a bylo Vám to jedno, doufám že klidně a bezstarostně spíte, my bychom nemohli, proto je Váš kocourek u nás. Doufáme že to zvládne, i když šance to moc veliká není, pokud to nedá, nemusí Vás to trápit, Vy to neuvidíte, to my zase budeme brečet a prosit nadpozemské síly o pomoc, protože ta pozemská, moc platná nebude. Ne u takto zuboženého kotěte.
Dlouhá Ves začíná být jedním z míst, na kterou mám alergii, na bezcitnost, bezohlednost, lhostejnost a nebetyčnou hloupost některých...
Naštěstí jsou tam i ti normální, ti kteří ho dnes nalezli u řeky a odbočky na Nuzerov a neváhali hledat pomoc.Kéž jich tam jednoho dne , bude víc a víc, až úplně zatlačí do pozadí ty ,,druhé,, . Je mi líto, ale lidmi je nazvat nemohu.