Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deniska a Vilík se dočkali společného domova :)

17. 11. 2018

Dnes se dočkali společného domova kočička a kocourek , ke kterým nebyl osud, ale hlavně člověk, kterého potkaly, právě laskavý..
Deniska žila nějakou dobu jako kočičí bezdomovec v Nýrsku, vlastně se lidem vyhýbala, takže si její krmiči mysleli, že jde o kocourka. Až se jí začalo zvětšovat bříško, byla odchycena a bylo jasno, že jde o vysoce březí kočičku. Deniska porodila pár dnů po přijetí, byla to to velmi laskavá, trpělivá maminka. Koťátka odrostla, musela se osamostatnit..., Deniska podstoupila kastraci a stěhovala k ostatním kočičkám. Zůstala tou milou laskavou kočičkou, která hledá člověka a chce s ním trávit čas. Dnes ho našla a my jsme moc rádi.
Současně s Deniskou odjíždí kocourek Vilík, jeden ze tří sourozenců, které jejich ,,člověk,, naskládal do pytle a hodil do rybníka. Už tehdy bylo jasné, že osud má jiné plány a nalezly lidského anděla, který vše viděl a ještě včas je vytáhl. Vilík a jeho sestřičky nechtěli již s lidmi žádný kontakt, postupem času otočila Emilka a je z ní obrovský mazlík, Vilík se přidal poměrně nedávno, v novém domově se určitě chvíli bude schovavát, ale protože mají mazlící Denisku, dají mu tolik času, kolik bude třeba. To je něco co mnoho lidí neudělá a o to více děkujeme.
Vilíčku a Denisko, už jen krásný život, ve společnosti milujících lidí.

 

 

 

Na obrázku může být: kočka