Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prý Black Friday...pchá to my máme Black Mňauday

20. 11. 2018

Black Friday? Ten mají všude… To u nás máme Black Mňauday J

 

Věděli jste, že…

…v Egyptě byly kočky na výsluní zájmu a lidé je uctívali jako božstvo.  A černé kočky v domě znamenaly ochranu a prosperitu, a proto je Egypťané vyhledávali a ve svých obydlích hýčkali.

…například námořníci považovali černé kočky na lodi za ochránkyně a nositelky štěstí.

...černé kočky jsou považovány za symbol štěstí v Británii a Japonsku.

 

Tak už nevěřte těm hloupým středověkým pověrám, že nosíme smůlu a pojďte se podívat jakou krásku nebo elegána byste si mezi námi mohli vybrat za parťáka smiley

 

ADÉLKAadelka2.jpg

Narození: 2016
Vakcinace : ano
Kastrace: ano

Adélku někdo vyhodil, když byla březí, a protože chodila chatu od chaty a nevěděla, kde svá koťata porodí, zůstala nakonec u jedné z chat, zcela vyčerpaná. Chataři ji ubytovali na verandě a ráno byla koťátka na světě.
Adélka je báječná kočička a svého človíčka si určitě omotá kolem prstu.

COLUMBO, MATLOCK, POIROT a SLEČNA MARPLOVÁ

Koťátka Adélky

Narození: 29. 4. 2018
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Poirot, Columbo, Matlock a Slečna Marplová, se k nám dostali den po svém narození. Sebevědomá koťata plná energie, neustálého zkoumání všeho, co je zrovna k dispozici a neustálé potřeby lidské společnosti a mazlení. Jediná slečna Marplová je klidnější a rozvážnější než bráškové (vždyť je to dáma :).
Potřebují parťáka na hry, mazlení, na to aby jim ukázal vše, co ještě neznají. Kočičí společnost určitě uvítají a hledají domov pouze uvnitř bytu nebo domečku.

Columbo
columbo-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matlock

matlock.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poirot

poirot.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slečna Marplová

slecna-marplova.jpg

 

CLAUDINKAclaudinka.jpg

Narození: 2017
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Claudinka pochází z Ostružna, kde žila jako bezprizorní „venkovka“. Protože ale místo začalo být pro kočičky nebezpečné, stěhovala se spolu s kámoškama k nám. Hledá bezpečný domov, kde se nebude muset strachovat o život a kde ji budou lidé milovat.

CHIP (ČIP) a DALE (DEJL)

Narození: 2016
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Dale je stejně jako bráška Chip malý „rošťáček“, dovádí s ostatními a nenechají si ujít žádnou příležitost k řádění. K človíčkovi zatím přistupují opatrně, ale jak poznají toho pravého, určitě to budou nejlepší mazlíčkové na světě smiley

Chip

chip.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dale

dale.jpg

ELSAelsa22.jpg

Narození: 2014
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Elsa byla přivezena důvodu údajné alergie její majitelky.

Elsička bohužel naprosto nesnáší jakoukoliv změnu (vzali jsme ji na umisťovací výstavu, kde jsme ji ani nemohli vyndat z klece, ale druhý den po příjezdu do útulku už byla zase úplně v pohodě, protože to tam zná...). A po této zkušenosti je naprosto jasné, že bude potřebovat trpělivého človíčka, který ji poskytne dostatek času na "přivyknutí" novému prostředí. Protože je tato varianta dosti nepravděpodobná, je Elsička nabízena i v sekci "Virtuální adopce".
Ale šanci si zaslouží a co kdyby se třeba někdo zkušený, komu chybí právě černá kočička, našel...

FILINKAfili.jpg

Narození: 2012
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Filio je kočička která zůstala se svými sourozenci opuštěná po úmrtí majitelky. Filinka není zrovna chovací, ale pohlazení má moc ráda a sama ho vyhledává. Je vhodná do bytu, do klidnější domácnosti bez dětí.

FERDÍK DRUHÝferda-mala.jpg

Narození: 2016
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Ferdík je úžasný kocourek, opravdové malé klíšťátko, které se na Vás přisaje a nepustí…Je mazlivý a přítulný, jakmile sednete hned spěchá aby byl na klíně jako první. A pak je ten nejspokojenější kocourek na světě. Jen najít toho svého člověka napořád.

GASTONEKgaston.jpg

Narození: 2015
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Gastonek byl spolu s tlupou ostatních kočiček odvezen od majitelů z Chanovic,  kteří se již z důvodu vysokého věku a zdravotního stavu nebyly schopni o ně postarat. Gastonek je opravdový fešák a na svého podnájemníka se už moc těší.

HERMIONKAhermiona2.jpg

Narození: září 2015
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Hermionka je to mazlivá kočička, která je za pohlazení vděčná a přijde si pro něj. Je malá a droboučká a asi už moc nevyroste, ale lásky nadělí stejně jako ta největší kočička na světě.

JOSEFÍNKAjosefinka18.6.--2-.jpg

Narození: 2016
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Josefínka byla nalezena s bráškou Josífkem před cukrárnou Pepino v Klatovech v zalepené krabici od bot. Brácha už odjel bydlet a Josefínka svého človíčka netrpělivě vyhlíží. Je moc hodná, mazlivá a má moc ráda lidi a kočičky. Ráda se mazlí v náručí, sama kontakt nejen vyhledává, ale přímo vyžaduje :) a už se moc těší, až najde domov, jaký si zaslouží.

JITŘENKAjitrenka.jpg

Narození: 06/2018
Vakcinace: ano
Kastrace:

Jitřenka se jako malinkaté kotě z ničeho nic objevila u prádelny v Sušici. Byla opravdu malinká a tak se svým bráchou putovala k nám. A teď už si myslí, že je veliká holka a tak by už ráda našla nějakého človíčka, který by miloval jenom ji.

KRISTÝNKAkristynka.jpg

Narození: 2017
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Doufáme, že Kristýnka se konečně dočká lidiček se srdíčkem na to správném místě, protože si to opravdu zaslouží. Je moc hodná, mazlivá a čeká možná právě na Vás.

URIÁŠEKuriasek22.jpg

Narození: září 2015
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Uriášek je taková malá hromádka neštěstí. Hladit se nechá, ale sám si pro něj nepřijde a dívá se na vás pohledem jako by mu celý svět ublížil. A vlastně má pravdu, ublížil. Jsme si jisti, že s tím správným páníčkem by dělal pokroky mnohem rychleji než u nás, kde je stále sice milovaným, ale jedním z mnoha. A on potřebuje být tím jediným pro svého člověka, který mu dá tolik času, kolik bude potřeba.  

 

 

Tak co? To je black mňauday viď? A to jsou tu ještě malá Štěpánka, ta je zatím v kranténě a potom Briketka, Dorotka, Mikinka a Popelka, ale ty se lidí bojí… Ale znáš to, každý chce toho svého človíčka a tak i když se Brí, Dorča,Mikča a Popča bojí, chtějí človíčka aspoň „na dálku“ a jsou nabízení k virtuální adopci. A věř, že to kočka pozná, jestli na ní někdo myslí, i když třeba jen na dálku….

Tak a to jsme jenom my, černí krasavci a krasavice. Ale u nás v útulku čeká hromada i jinak zbarvených mňaukadel umňoukaných, heboučkých a mazlivých…

Takže pokud Ti doma ještě chybí kočka, neváhej. Není totiž nic lepšího, než když přijdeš domů a čeká na Tebe předoucí chlupaťoučká koule, která s Tebou bude koukat na telku, číst knihu, bude Tě utěšovat, když Ti bude smutno a bude se s Tebou radovat při jakékoliv příležitosti!!!

ANO MY JSME PARŤÁCI NA PLNÝ ÚVAZEK A NIKDY TĚ NEZKLAMEME A NENECHÁME VE ŠTYCHU!!! PACKU NA TO!!!