Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dárečky pro nás??? Vánoční sbírka Šance pro kočku :)

12. 12. 2018

Vánoční sbírka Šance pro kočku je jako každoročně vždy u těch, kterým je určena, tedy přímo v útulku, potom je bez pochyb, komu pomáháte.
Pro ty kteří pravidelně vozí kočičkám vánoční dárky a nejsou si jistí co kočičkám darovat:
Chcete li darovat krmení prosíme mimo marketové značky, nedělají kočičkám dobře, mají po nich zažívací potíže a jejich léčba není nejlevnější a kočičku oslabuje.
Naše kočičky jí konzervy - Nuevo Cat, Carny, Smilla,
kapsičky - Royal Canin, Sheba, gourmet, animonda, některé kočičky Felix, ty které jsou na ně zvyklé z bývalých domů, než si zvyknou na jiné krmivo.
Granulky - Royal Canin, Smilla
Stelivo - jedna z velmi potřebných věcí, za měsíc spotřebujeme zhruba 900 Kg používáme Biokats, ale tady nejde udělat ,,chybu,, , jakékoli hrudkující stelivo pomůže.
Pokud se Vám výše zmíněné zdá drahé - velkou radost udělá i myška za 20 Kč a pod. Útulek je dočasné útočiště než kočička najde domov, není to pro ni přirozené prostředí, a cokoli co ji udělá radost, je víc než vítáno.
Dále je samozřejmě obrovskou pomocí cokoli pro provoz utulku -
kuchyňské utěrky, papírové ručníky, vlhčené ubrousky,, jednorázové savé podložky, čistící prostředky, desinfekční prostředky, prací prášky, pevné odpadové pytle, antiparazitika, vitamínové pasty, pastu pro marody Rekonvalescent Cat, jednorázové rukavice prostě cokoli co Vás napadne pro úklid po velké spoustě kožíšků.
Každé pomoci si velmi vážíme a děkujeme.

vanoce-page-001.jpg