Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak dopadl 9. bazárek pro kočku :)

1. 10. 2018

9. Charitativní bazárek Šance pro kočku skončil, jako vždy jste dokázali, že Vám osud opuštěných koček není lhostejný, děkujeme za neskutečnou podporou, kočičky jste podpořili částkou 51. 700 Kč, což je opravdu neskutečné.
Děkujueme všem dárcům věcí, všem nakupujícím, spolupořadateli kulturnímu středisku Sirkus jejímu řediteli p. Ing. Karlu Sedleckému, panu Tomanovi za vzornou přípravu prostor na bazárek a v neposlední řadě všem, kteří pomáhali s propagací, kde má největší ...podíl p. Helena Šperlová, všem kteří pomáhali sdílením a roznášením letáčků nebo vyvěšením letáčků a všem mediálním partnerům.
Za pomoc na bazárku moc děkujeme p.Lence Mathausové, Romaně Mathausové, Tomáši Mathausovi, Haně Polákové, Věrce Loffelmannové, Janě Klečkové, Janě Slivoňové, Radce Míškové, Evě Desenské, manželům Andrlíkovým a p. Anet Margaret Huxel a Milušce Sedláčkové. Další poděkování zaslouží obsluha kočiček p. Anna Špačková a Libor Špaček.
Kočičky vrní blahem a posílají veliké poděkování všem úžasným lidičkám, kteří pomohli.
Pokud jste nás nestihli navštívit, nezoufejte, už za měsíc bude další bazárek v Klatovech a to 20.10.2018 nebo se s Vámi uvidíme na jaře nebo při návštěvě těch , kterým je tato pomoc určena.
Jste všichni úžasní, děkujeme.