Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koťata Hnačov

29. 8. 2018

Aktualizace - Po nasdílení kočiček z Hnačova jsme jeli osobně zjistit jak se věci mají.
Kočky včetně koťat, patří majiteli jedné z místních hospod, majitel není ochoten nechat nás kočky vykastrovat, což je v této chvíli to nejdůležitější, s kastrací výslovně nesouhlasí a protože máme za sebou nějaký ten rok přemlouvání podobných lidí, je to ten typ s kterým nelze hnout.
Koťata není ochoten nikomu darovat, všechny si chce nechat, žije tam celoročně a tvrdí že kočky krmí a vozí na veterinu. Kočky hubené nejsou, o veterinární péči silně pochybuji.
Kočky a koťata jsme odčervili, a těm s nemocnýma očima nakapali kapičky, budeme se vracet oči ošetřit a pokud to nepomůže souhlasí abychom je vzali na veterinu a dostali alespoň Convenii, i to je víc než původně byl ochoten připustit.

 

 

 

SOS!!! Nemá někdo zájem o koťátko? Potřebovala by malinko pomoci. Momentálně bydlí v Hnačově u Klatov v rekreačním areálu Relax. Jsou velmi mazlivá, hladová a nemocná......a samozřejmě jim s létem skončí možnost získat trochu jídla od rekreantů. Kamarádka je tam na dovolené a mohla by je převézt do Prahy, Poděbrad, Kolína a okolí...….