Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 9. umisťovací výstava "SEN ZVÍŘAT 2018"

1. 9. 2018

Srdečně Vás zveme k účasti na 13. ročníku největší umisťovací výstavy zvířat z útulků z celé ČR SEN ZVÍŘAT 2018

Výstava se koná v neděli 16. 9. 2018 od 9 – 17 hodin

tradičně v Praze 9 – Vinoři, v areálu Hoffmanův dvůr

„VÍME O ČEM SNÍ“

Akce je organizována na podporu všem opuštěným a týraným zvířatům za účelem najít jim co nejvíce laskavých domovů a srdcí.

Výstavy se účastní firmy, jejichž hlavní činností je poskytování potřeb pro chovatele a zároveň se podílí na sponzorství.

Zúčastněné spolky, občanská sdružení a neziskové organizace zde mají nejen možnost najít opuštěným zvířatům nový domov, ale prostřednictvím sponzorských (hmotných) darů se snažíme pomoci i v další péči.


Zvířata zde byla mnohem dříve než my, lidé, a také nás doprovázejí po celou dobu naší existence. Velmi nám pomáhají různými způsoby: v canisterapii, asistenční psi pomáhají tělesně handicapovaným nebo starým lidem, pomáhají při policejní práci a nejhezčí pohled na svět je přece ze hřbetu koňského sedla.

Jediné, co od nás očekávají oni, je pochopení, pohlazení a láska. Ale ne všichni mají to štěstí!

I z toho důvodu před lety vznikla umisťovací výstava pro útulky z celé ČR s názvem Sen zvířat. Účastní se útulky kočičí i psí z celé ČR.

Cílem akce je umístit co nejvíce opuštěných zvířat do nových, vlídných domovů.

Sjednotit všechny útulky z celé republiky za účelem umístění opuštěných a týraných zvířat a podpořit všechny organizace a lidi, kteří se starají o tato zvířata, zajistit jim věcné dary pro jejich svěřence na nejbližší období, které je podpoří a pomohou jim v jejich péči o tyto milé bytosti.