Jdi na obsah Jdi na menu
 


Elektřina už jde, akce "škatule hejbejte se" provedena, Natálka umístěna na Snu zvířat se vrátila k nám...

25. 9. 2018

Jednou z důležitých dnešních zpráv bezesporu je že ČEZ už opravil problémy s fází a elektřina zdá se už bude fungovat..
Kočičky dnes hráli ne zrovna oblíbenou hru škatule, škatule hejbejte se - Snížek, Sněženka, Sněhulka, Popelka, Simonka, Kulička, Vilík, Evelínka, Emilka, Alenka a Alánek už jsou prostě dospěláci a stěhovali se do pokoje k Vločce, zdá se že ze svých ratolestí poznala jen nejmenší Sněhulku, ale nijak s ní nekomunikuje tedy zatím.
Do jejich pokoje se dolu stěhovali Benjamínek, Gracielka, Julietka, Sebastienek, Poirot, Colombo, Matlock a Slečna Marplová, tohle trošku bolí, ale maminy jsou unavené a koťata velká, prostě je čas, osamostnit se i když to člověku trhá srdce.
Maminky zítra čeká kastrace, současně s nimi pojede na veterinu kočička od Pelantova Mlýnu a čeká ji amputace zbytku ocásku.
Včera se z nového domova vrátila kočička Natálka, umístěná na Snu Zvířat, nezvládla psí společnost bydlící nad nimi a pod nimi, je trošku nerváček, podnájemníci se opravdu snažili ,ale když to nejde tak to prostě nejde a není k ničemu kočičku zbytečně trápit.
Zatím je hodně smutná, schovaná, zdá se že neví co si o všem myslet, nejí a trošku stávkuje, ale doufejme že bude lépe. Rozmazlujeme a rozmazlujeme a je to chytrá holka, ona přijde na to že to nic neznamená, že prostě někde jinde čeká někdo jiný a potom to bude to pravé