Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 2. ztráta mourinky Máji, Hloubětín

11. 3. 2019

Ztracená kočička Mája

e - mailem nám přišla prosba o pomoc, několik kočičích cestovatelů už jsme za ta léta poznali, tak pokud můžete sdílejte, kočička může být kdekoli, pookud je šance aby se vrátila, je to to nejmenší co lze udělat

Vážení, dovoluji si obrátit se na Vás s prosbou....
Dne 23. 02. 2019 se mi v oblasti krytého plaveckého bazénu v Hloubětíně zaběhla mourovatá kočka Mája (viz inzerát):

Má prosba spočívá v tom, že pokud by se na Vás nálezce obrátil s prosbou o umístění nalezené kočičky, informujte ho, prosím, že se jedná o hledanou kočku.
Pokud by se Vám podařilo propojit mne s tímto člověkem, rád Vám vyplatím odměnu (viz přiložený leták).

Stejně tak bych Vás rád požádal o zprávu, pokud by u vás již byla kočka umístěná. Pokud se podivujete nad vzdáleností mezi místem ztráty a vaším zařízením, tak vychážím z toho, že moje kočička má ráda jízdu v autě, a tak se mohla chtěně, či omylem ocitnout u někoho ve voze, a tak se třeba dostat až k vám.

Věřím, že moji prosbu pochopíte, protože se při své náročné práci jistě dennodenně setkáváte s lidmi, pro které je jejich zvířecí mazlíček členem domácnosti a rodiny, o to bolestněji prožívají jejich ztrátu.
Ještě jednou se omlouvám za troufalost, se kterou se na Vás obracím, děkuji za Váš čas, přeji příjemný den a mnoho úspěchů ve vaší činnosti
Stanislav Vyoral
tel. 603 421 396
mail ceska.tenisova@volny.cz

Na obrázku může být: kočka a text