Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lhostejnost lidí je otřesná!!!

29. 6. 2019
Na obrázku může být: kočka a venku
Kováříková Lucie

Na zamyšlenou ...!!!!!!
Denně na internetu vidím zprávy a komentáře o tom, že byl uvázaný pes u stromu a někdo ho našel. Zavolal policii a řeší se to jako týrání. Množírny pejsků atd atd. Vše mediálně propírané. Sepisují se petice a k čemu tohle vlastně je? Když jsou lidi stejně lhostejní.

Dnes ráno jsem zajela v Klatovech na parkoviště u jednoho obchodního domu, a první co jsem viděla, bylo malé koťátko ležící u kraje jízdního pruhu. Kolem chodili lidi. Jezdila auta. A NIKDO!!!!!! NIC neudělal. Chudák malý. Kolem něj byla krev. Tekla mu i z tlamičky a všichni jen procházeli, nebo projížděli kolem a nechali ho aby tam umřelo. Když ne na zranění, tak horkem a žízní.
Vzala jsem ho k naší veterinářce a ta ho má do večera na pozorování. Je ještě hodně malé. Možná by potřebovalo ještě nějakou dobu maminku a její mlíčko. Doufám že to přežije a že bude mít zbytek života větší štěstí.

A proto hledám někoho, kdo by si ho vzal a postaral se o něj. My máme už koček více než dost. A další opravdu mít nemůžeme. Nehledě na to, že odjiždíme na dovolenou. Pokud bude v pořádku a nikdo si ho nebude chtít vzít odvezu jej do útulku. Tak prosím o sdílení, aby šance na nový domov a šťastný život mělo co největší. Děkuji.

Opravdu všem strašně moc děkuji. Hlavně Andrejce a Nikče. Obě by si ho vzali. Takže pokud to zvládne bude mít nový domov, péči a lásku.