Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chip - klučina jak má být :)

11. 5. 2019

CHIP (čti Čip)

 

Narození: 2016
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Chip a jeho sourozenci byli nalezeni v den, kdy se narodili, společně se svou maminkou u jednoho z paneláků v Nýrsku. Někdo je všechny vyhodil hned po narození, protože se přece nebude starat.
Všechna koťátka i maminka cestovali do dočasné péče, protože u nás bylo zoufale plno, a postupně krok za krokem se učili věřit lidem... Moc jim v tom pomohla dočasková teta a podařilo se.

Chip už zůstal v útulku jako poslední z rodiny a je tu již dlouho. Ano má černý kožíšek, ale to není vada na kráse. Spíše naopak :). Je to hodný kocourek, který by si moc přál svůj vlastní domov, kde jej budou milovat a rozmazlovat.

 

Vážené dámy, vážení pánové!!! Včera na mě byla spáchána "zrada". Představte si, že můj brácha Dale odjel někam pryč a mě tu normálně nechal!!! A to jsme dvojčata. No chápete to. Co si tu mám jako bez bráchy počít? Jsem bez něj jak bez ruky (a bez nohy a vlastně bez všeho...). Mě může zachránit jenom chápající náruč nějakého milého dvounožce. Nemohl bys pro mě přijet a vzít si mě k sobě domů? Já se budu fááákt moc snažit abych byl ten nejroztomilejší a nejlepší kocourek na světě a budu jen a jen TVŮJ! Moc prosím, já bych moc chtěl taky padnout do oka nějakému podnájemníkovi jako brácha...

 

dsc_9878.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přijeď, já tu na TEBE táááák toužebně čekám....

 

chip.jpg