Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adventní a vánoční období Šance pro kočku z.s.

2. 1. 2019

Adventní a vánoční období Šance pro kočku z.s. , probíhalo jako vždy ve znamení vaší neskutečné podpory. Kočičkám jste pomohli ve vánoční aukci, na vánočních trzích v Klatovech, v Kočičím přání a štědře jste přispěli do vánoční materiální sbírky v útulku.
Bylo to náročné období, kočičky měly denně až deset návštěvníků, nebylo dne včetně toho Štědrého bez návštěv, omlouváme se tedy za pozdní odpovědi, nezbýval už prostě čas.
Za to kočičky si toto období užily, zasypali jste je... dárky, spoustou masa, hraček a hlavně přízní, pohlazením a společností, za což moc děkujeme. Radost je u nás nezbytná deviza na zvládnutí čekání na nový domov, pro některé do konce života.
Děkujeme za finanční příspěvky zaslané na účet, či hotovostní, byly použity na úhradu otevřených faktur, některé čekaly na zaplacení od léta, díky Vám jsme je mohli před koncem roku všechny uhradit.
Děkujeme všem příznivcům za celoroční podporu, všem členům a pomocníkům za neskutečné nasazení ve prospěch kočiček po celý rok, obrovské poděkování dočaskovým tetám, které pomohou, když už prostě není kam.
Doufáme, že nám všichni zachováte přízeň i v roce 2019 a dál.
Rozšířili jsme se o dvě členky, které stejně již dávno patří k pravidelným pomocníkům a podporovatelům p. Romanu Mathausovou a Lenku Mathausovou a srdečně je vítáme v říši kočiček.
Díky Vám všem jsme mohli v roce 2018 přijmout do útulku 96 kočiček, najít domov pro 80 kočiček a momentálně je v útulku 93 kočiček.

Přikládáme fotky vánoční materiální sbírky, kromě jiných, kteří nenechali jméno či nechtějí poděkovat přispěli :
p. Skopová a členové její rodiny, Petr Brauner a Jana Anastázie Kadlecová a chovatelská stanice FANCY DIAMONDS.CZ, Málkovi, Horkovičovi, Hurtovi, Koníčkovi, Zvěrokruh Klatovy, Mvdr. Šárka Fuksová, Tanja Kelnhofer, Anička a její teta kočkomilka, Helena Šperlová, p. Křenová, p. Kafková, Mathausovi, Eva Desenská, Radka Míšková, Miluška Sedláčková, Vítek Novotný a několik velkých kočkomilek, které nechtějí být jmenovány. Děkujeme Vám všem, díky Vám měly kočičky opravdu štědré vánoční svátky.

FOTO ZDE.