Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stále hledáme dobrovolníky!!!

23. 1. 2019

Stále hledáme dobrovolníky, kteří chtějí pomoci plus mínus stovce kočičáků v naší péči. Akutně potřebujeme dalšího človíčka s autem, v jehož možnostech jsou převozy kočiček na Výstavy či převozy na odchyty kvůli kastracím.
Na výstavy jde především o převoz Sušice-Plzeň a Sušice Praha a samozřejmě zpět, jde o časově náročnou pomoc, dobrodinec, který je ochoten takto pomoci musí počítat s tím že vyjíždíme velmi, ale velmi brzo ráno a vracíme se pozdě večer. Odměnou je pocit ...že i díky Vám některá z přítomných kočiček, nejede zpět a bude poprvé spát doma. Je to pocit k nezaplacení, udělá obrovskou radost a Vy u ní můžete být.
Převozy na odchyty jsou časově velmi náročné, je třeba jet v době kdy se v určité lokalitě kočičky zdržují, protože právě tyto kočičky jsou přesnější než švýcarské hodinky. Doba jak dlouho bude odchyt trvat, tu nelze předem odhadnout. Vždy je to tak, že když si myslíte, že je to na chvíli, sedíte u sklopce celé hodiny a kočičky vesele chodí všude, jen ne a ne nechat se chytit. Když jedete s obavou, že to bude na hodně dlouho, kočička napochoduje do sklopce jako by to byla ta nejsamozřejmější věc na světě. Odchyt samotný je samozřejmě na nás, jen potřebujeme na místo xy dopravit, počkat tam s námi a dopravit nás ať už s kočičkou, či bez ní zpět.
Pokud chcete takto pomoci je nejvyšší čas, kočičky už se mráz nemráz, začínají mrouskat, kocouři se vydávají na námluvy a značkují a už jsou první březí kočky.
Pokud můžete takto pomoci, kontaktujte nás prosím do zpráv či na profil zde, na tel. 731 241 782 či do e mailu sanceprokocku@email.cz

 

Není k dispozici žádný popis fotky.

 

Na obrázku může být: kočkaNa obrázku může být: 1 osoba, směje se, sedícíNa obrázku může být: uvnitř

 

Není k dispozici žádný popis fotky.
Děkujeme.