Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše Vločka Vás zahřeje :)

13. 11. 2019

Tak nám napad první sníh.....samá vločka kam se podíváš. Ale ty roztajou a nezbude po nich nic.
Ale u nás máme jednu krásnou Vločku, která nikdy neroztaje a navíc krásně zahřeje :). Je u nás již dlouho a už by prý chtěla k nějakému hodnému človíčkovi, který by jí měl rád a poskytl ji bezpečný domov.
A Vločka je náramná krasavice!!! Tak si ji představme:

 

VLOČKA 23517975_922140197943642_2943652827723522614_n.jpg

Narození: 2015
Vakcinace: ano
Kastrace: ano

Vločka je kočička, která byla umístěna na jedné z výstav, ještě jako dorůstající kotě s podmínkou kastrace novým majitelem. Nová majitelka nás skutečně kontaktovala, s tvrzením že Vločka je po kastraci a vše že proběhlo v pořádku. Následovala dva roky trvající anabáze, zestručněno – Vločka kastrována nebyla a novou majitelkou byla vyhozena ven. Když jsme se o tom dozvěděli, hledali všichni, všude, kolem bydliště a okolí, bohužel bez výsledku. Pomáhala neskutečná spousta lidí, volali ti, kdo věděli, že hledáme…Až na jaře letošního roku, se nám podařilo najít místo, kde se Vločka ukrývá, sice stále v okolí ,,nového domova,, jen jiným směrem, než jsme hledali. Následovali měsíce,  kdy jsme se snažili Vločku odchytit, bohužel vytrvale se odmítala nechat chytit, do sklopce či podběráku ani náhodou…Až na podzim se začalo dařit, tedy mysleli jsme že se daří, bílá kočka ve sklopci, neskutečný pocit, že ji máme…Až na veterině bylo jasno, že to není Vločka ale její odrostlejší potomstvo. Vše se opakovalo a stručně řečeno, postupně jsme odchytali čtyři Vloččina koťata Snížka, Sněženku, Sněhulku a Popelku než se podařilo, chytit unavenou Vločku.

Dnes je Vločka zpět u nás, po kastraci a karanténě, pohybuje se tady suverénně, jako kdyby věděla kde je, nechá se hladit, nemá problém s ostatními a ani tušení, kolik starostí nám přidělala a jakou máme radost, že je v pořádku zpět.

Jenže je tu už dlouho a tak Vločka už dlouhým čekáním rezignovala, potřebuje milující domov zkušeného kočkaře, který ji dá tolik času, kolik bude potřebovat. K návštěvám už sama nechodí, potřebuje zjistit že jsou i lidé, kterým se věřit dá.

 

vlocka1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vlocka.jpg